Kuntoutusjakso kuntoutusyksikössä

Palvelun sisältö

Kuntoutusyksikössä kuntoutamme henkilöitä, jotka tarvitsevat lyhytaikaista hoitoa, esimerkiksi kun ikäihmisen kyky toimia heikkenee tai hän toipuu leikkauksesta.

Kuntoutusyksikössä kuntoutamme sinua ja arvioimme terveyttäsi ja toimintakykyäsi. Kuntoutusjakson tavoitteena on, että jakson jälkeen voit kotiutua turvallisesti, ja että saat kotiisi ne palvelut, jotka tarvitset. Kuntoutusyksikössä on asiantuntemusta siihen, millaisia palveluja tai apuvälineitä voit saada kotiisi.

Kuntoutusyksikössä saat monipuolista kuntoutusta, esimerkiksi fysioterapiaa, toimintaterapiaa, sosiaalityöntekijän apua sekä terveydenhuollon palveluja. Kuntoutusjakson pituus vaihtelee yksilöllisesti, useimmiten se on noin 2–4 viikkoa. Kuntoutusyksikössä ei asuta pysyvästi, vaan sieltä siirrytään kotiin tai esimerkiksi palvelukotiin.

Kuntoutusyksiköt sijaitsevat esimerkiksi terveyskeskuksissa tai palvelukodeissa. Kuntoutusyksikkö on sosiaalihuoltolain mukaista palvelua.

Toimi näin

Kuvassa kynä ikoni.

Tarvitset lähetteen

Asiakkaat tulevat kuntoutusyksikköön lähetteellä palveluohjauksen kautta esimerkiksi terveyskeskuksesta, akuuttiosastolta tai kotihoidosta.

Kuvassa talo ikoni.

Ota mukaasi omat vaatteet ja lääkkeet

Kuntoutusyksikkö on sosiaalipalvelujen yksikkö. Ota mukaasi omat vaatteet, hyvät sisäkengät, hygieniatarvikkeet ja tarvitsemasi lääkkeet.

Kuvassa henkilö ikoni.

Läheisten yhteydenotto

Jos läheisesi on hoidossa kuntoutusyksikössä, ota ensisijaisesti yhteyttä läheisesi omaan matkapuhelimeen.

Etsitkö tätä palvelua?

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Kuntoutusyksikkö Caroliina
Osoite
Merikotkantie 5,
90250 Oulu

Vierailuajat mieluiten
Ma

12-19

Ti

12-19

Ke

12-19

To

12-19

Pe

12-19

La

12-19

Su

12-19

Caroliina on ikäihmisten kuntoutusyksikkö. Se sijaitsee Kaukovainiolla Hiirosenkodissa. Siellä on 29 asiakaspaikkaa.

Palvelunumerot
Kuntoutusyksikkö Caroliina, puhelin
Caroliina 1
044 703 5833
Caroliina 2
044 703 5883
vastuuyksikköpäällikkö
044 703 5235
Kuntoutusyksikkö toimii kahdessa kerroksessa; Caroliina 1 ja Caroliina 2. Voit soittaa yksiköihin, mikäli haluat tiedustella omaisesi voinnista tai muista asioista.