Kesätyöt 2023

Sairaanhoitaja kävelee lapsen kanssa käytävällä.
Kiinnostaako sinua työ Pohteella?

Pohteelta löydät kesätöitä monenlaisista työympäristöistä ja erilaisista tehtävistä oman kiinnostuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaan. Aloittavana työntekijänä et jää yksin: perehdytämme jokaisen työtehtäviinsä ja alkuvaiheessa saat kokeneen ammattilaisen tueksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä sekä ammatillista kehittymistä tukevan työympäristön, jossa panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja jaksamiseen.

Alta löydät kesätyön hakuohjeet ja pääset hakemaan avoinna olevia paikkoja.

Pohde työpaikkana

Pohde on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen työnantaja. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja. Tule mukaan moniammatilliseen työyhteisöön tuomaan uusia ajatuksia ja kehittämään toimintaamme. Lue lisää Pohteesta.

Tutustu eri ammattiryhmille tarjoamiimme työmahdollisuuksiin alla olevista linkeistä. Uusia kesätyötä tarjoavia yksiköitä lisätään kevään aikana.

Oulun yliopistollinen sairaala (OYS)

OYS on terveydenhuollon huipputoimija ja erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. OYS vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle. Tutkimus on meille investointi, jonka kautta varmistamme henkilöstömme osaamisen ja toimintamme laadun. Olemme myös opetussairaala, eli koulutamme tulevaisuuden lääkäreitä ja erikoislääkäreitä, hoitotyön opiskelijat suorittavat meillä käytännön harjoitteluja. Teemme tiivistä yhteistyötä Oulun yliopiston, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten kanssa tulevaisuuden työntekijöiden saatavuuden turvaamiseksi.

Kiinnostaako sinua työskentely erikoissairaanhoidon monipuolisissa tehtävissä? Klikkaa linkkiä ja tutustu työhön eri osaamiskeskuksissa tai Oulaskankaan sairaalassa.

OYS Osaamiskeskukset

Oulaskankaan sairaala

Kesätyön hakijan polku

Avoimia kesätyöpaikkoja pitää hakea Kuntarekry-järjestelmän kautta. Kun haet kesätyötä tai sijaisuutta, varmista että sinulla on myös keikka- ja sijaistyöhakemus tehtynä rekrytointiprosessia varten.

Keikka- ja sijaistyöhakemus

Rekrytointia varten kaikilla hakijoilla tulee olla täytettynä keikka- ja sijaistyöhakemus. Jos olet aikaisemmin tehnyt keikkaa Kuntarekryn kautta Pohteen organisaatioon kuuluvissa työpaikoissa, sinun ei tarvitse tehdä uutta keikka- ja sijaistyöhakemusta vaan riittää että päivität tietosi (kts. päivitysohje alta). Jos olet opiskelija, täytä tulevaa tutkintoasi vastaava keikkatyöhakemus.

Keikka- ja sijaistyöhakemuksen päivittäminen

Kirjautumalla Kuntarekryyn oman työpöydän ”hakemukseni” kohdasta pääset tarkistamaan ja päivittämään keikka- ja sijaistyöhakemuksen.

Rekrytointiprosessissa käytettävät keikka- ja sijaistyöhakemukset löytyvät seuraavilla nimillä:

Hakemusten käsittely

Yksiköt käsittelevät kesätyöhakemukset ja ovat yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Muistathan, että haastatteluissa sinulla tulee olla mukana hakemuksessa ilmoittamasi alkuperäiset tutkinto- ja työkokemustiedot sekä kuvallinen virallinen henkilöllisyystodistus (henkilökortti tai passi). Opiskelijalla tulee olla päivitetty opintorekisteriote sekä oppilaitoksessa voimassa oleva läsnäolotodistus. Jos olet jo valmistunut, tarkistamme suosittelijatiedot viimeisimmästä työpaikasta. Hakemuksessa pitää olla myös esihenkilötasoisen suosittelijan yhteystiedot.

Valinta

Jos tulet valituksi, muista perua hakemuksesi Kuntarekry- järjestelmän kautta muihin yksiköihin. Lisäksi sinun tulee olla yhteydessä rekrytointiyksikköön, joko lähettämällä vapaamuotoisen tiedon valinnasta sähköpostilla rekrytointi1@pohde.fi tai soittamalla puhelinpalveluaikana rekrytointiin.

Yhteystiedot

Rekrytointiyksikön asiakaspalvelu hoidetaan puhelin- tai Teams-palveluna. Tarkemmat yhteystietomme löytyvät täältä.

Sähköiseen hakuun liittyvät yhteydenotot ongelmatilanteissa: rekrytointi1@pohde.fi

Rekrytointiyksikön puhelinpalvelu

Puhelinpalvelu on auki ti-to klo 13-15 p. 08 315 4344