Anna palautetta

Palautteiden avul­la ke­hi­tämme Pohteen palveluja sekä asia­kas- ja po­ti­las­tur­val­li­suut­ta. Täältä löydät Pohteen palautekanavat.

Lue lisää alta
Kokemuksesi, mielipiteesi ja ajatuksesi toiminnastamme ovat meille tärkeitä

Sinä tai läheisesi voitte antaa palautetta jo hoidon aikana palvelupaikassa suullisesti tai joissakin yksiköissämme olevilla palautelaitteilla tai paperisella palautelomakkeella.

Anna palautetta verkossa

Voit antaa palautetta palvelusta, hoidosta, tutkimuksesta tai kohtelusta.

Huomioi seuraavat asiat, kun annat palautetta:

  • Jos haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, lisää palautelomakkeelle yhteystietosi.
  • Tietoturvasyistä älä kirjoita palautteeseen luottamuksellisia tietoja kuten henkilötunnusta, tietoja omasta tai toisen henkilön sairaudesta tai hoidosta.
  • Et voi perua tai siirtää hoito- tai tutkimusaikaa palautelomakkeella.
  • Asiakaspalautteen kautta emme vastaa hoitoon liittyviin kysymyksiin tai varattujen aikojen muutospyyntöihin. Soita näissä asioissa sinua hoitavaan yksikköön. Laskuun liittyvissä kysymyksissä, ole yhteydessä laskutusyksikköön. Yhteystiedot löydät saamastasi laskusta.

Anna palautetta

ASIAKASKOKEMUS POHTEELLA

Ilmoita vaaratilanteesta

Ilmoita vaaratilanteesta tai turvallisuusuhasta täyttämällä vaaratilanneilmoitus. Vaaratilanne on asiakkaan turvallisuutta vaarantava tapahtuma, joka aiheutti tai olisi voinut aiheuttaa haittaa.

Voit kysyä neuvoa sosiaali- tai potilasasiavastaavalta potilaan ja asiakkaan oikeuksiin ja asemaan liittyen.

Tee ilmoitus vaaratapahtumasta
Ilmoita omaisuus- tai henkilövahingosta

Ilmoita hoidossa tai palvelussa sattuneesta omaisuus- tai henkilövahingosta täyttämällä vahingonkorvausvaatimuslomake. Toimita täytetty ja allekirjoitettu lomake liitteineen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen kirjaamoon. Vahingonkorvausvaatimuslomakkeessa on tarkemmat täyttöohjeet sekä palautusosoite.

Vahingonkorvausvaatimus (PDF)
Asiakaslain ja potilaslain mukainen muistutus

Jos olet tyytymätön saamaasi palveluun tai hoitoon, keskustele asiasta heti ammattilaisen tai hänen esihenkilönsä kanssa siinä yksikössä, jossa asioit. Jos asia ei selviä, sinulla on mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus.

Asian selvittämiseen voit saada apua sosiaali- tai potilasasiavastaavalta. Saat neuvoja oikeuksiisi liittyvissä asioissa esimerkiksi, kun

  • haet muutosta päätökseen, joka koskee saamaasi palvelua
  • laadit vahinkoilmoitusta potilas-, lääke- tai esinevahingosta.

Tee muistutus täyttämällä lomake. Toimita täytetty lomake Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen kirjaamoon.

Muistutuslomakkeet

Potilas- ja sosiaaliasiavastaava

Palaute Pohde.fi-verkkosivuista

Ilmoitathan meille, jos huomaat saavutettavuudessa puutteita eli www-sivustolla julkaistu materiaali ei ole havaittavissa ja ymmärrettävissä kaikille. Ilmoitathan meille myös, jos sisällön selkeydessä tai hallittavuudessa on puutteita. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Tietoa verkkosivustosta