Meille töihin

Tule osaksi Pohteen tiimiä! Täältä löydät tietoa avoimista työmahdollisuuksista ja voit tutustua sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen työhön ammattilaisten uratarinoiden kautta.

Lue lisää alta
Hae avointa työpaikkaa

Meillä voit työskennellä laajasti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen tehtävissä, esimerkiksi perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidon tehtävissä, sosiaalityössä tai ikäihmisten palveluissa.

Löydät avoimet työpaikkamme Kuntarekry-palvelusta.

Avoimia paikkoja voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Se tapahtuu rekisteröitymällä Kuntarekryn käyttäjäksi ja luomalla oma käyttäjätunnus ja salasana. Muista tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Voit tallentaa henkilö-, tutkinto- ja työkokemustiedot profiiliisi tulevia työpaikkahakuja varten. Hakuajan aikana pääset tarvittaessa myös muokkaamaan jättämääsi hakemusta.

Joulurekry

Haemme hoitohenkilökuntaa sekä alan opiskelijoita joulun ajan eri pituisiin sijaisuuksiin.

Löydät avoimet joulun ajan sijaisuudet alla olevasta linkistä.

Jäikö jotain kysyttävää rekrytointiin liittyen?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Pohteella, täytä pikayhteydenottolomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tee vaikuttavaa työtä yhdessä kanssamme

Keikkatyöt

Voit tehdä Pohteella keikkatöitä esimerkiksi päivätyön tai opintojen ohessa.

Lue lisää keikkailusta.

Keikat ja lyhyet sijaisuudet
Liity joukkoomme

Me Pohteella työskentelemme aina yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ihmisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden eteen. Moniammatillisessa työyhteisössämme luomme uusia toimintamalleja ja innovaatioita sekä hyödynnämme teknologiaa aina ihmistä varten.

Keskitymme olennaiseen. Iloitsemme onnistumisista, opimme epäonnistumisista ja menemme eteenpäin. Luotamme avoimuuden, rehellisyyden ja yhteistyön voimaan.

Työ Pohteella
Kasvata osaamisen pääomaa opintojen aikana

Keikkailu ja sijaisuuksien tekeminen opintojen aikana antaa sinulle paljon osaamisen pääomaa tulevaisuutta silmällä pitäen. Työharjoittelu on myös hyvä väylä työelämään.
Tartu rohkeasti mahdollisuuteen ja tule meille töihin!

Pohde opiskelijalle
Hae siviilipalvelukseen Pohteelle

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on mahdollista suorittaa siviilipalvelus useilla eri aloilla.

Siviilipalvelus
Tule mukaan rakentamaan Pohjois-Pohjanmaan ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta

Meillä Pohteella työskentelee noin 18 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastusalan osaajaa. Olemme Pohjois-Pohjanmaan suurin työnantaja.

Meillä voit kehittyä ja onnistua alan ammattilaisena. Mahdollistamme sinulle ison työnantajan edut, urakehityksen ja kollegoiden tuen.