Ruokalistat

Täältä löydät hoivakotien, päivätoiminnan ja kotiin kuljetettavien aterioiden ruokalistat

Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Kalajoen, Merijärven, Nivalan, Oulaisten, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Sievin, Siikajoen, Ylivieskan ja Reisjärven ruokalistat löydät osoitteesta ppe-kookki.fi.

ppe-kookki.fi

Kuusamon, Pudasjärven ja Taivalkosken ruokalistat löydät osoitteesta ppp-kookki.fi.

PPP-KOOKKI.FI

Hailuodon, Iin, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan ruokalistat löydät linkistä

Fodbar ruokalista

Kempeleen ruokalistan löydät

Sivua päivitetään.

  • Kärsämäki
  • Siikalatva

Puuttuvat ruokalistat lisätään sivustolle keväällä 2024 .

Oulu

ISS Palvelut valmistaa ateriat Kiiminkiin ja Ylikiiminkiin

Oulun tuotantokeittiö valmistaa ateriat seuraaviin kohteisiin

Hoivakodit, palveluasuminen ja päivätoiminta, Hiirosenkoti, Paussi Hiironen, Paussi viikonloppuhoito Hanhilehto ja Nallikari, Rajakylän hoiva, Taatontupa, Salonkartano, Lassintalon palvelukeskus, Haukiputaan päivätoiminta, Kultasimppu, Hannankoti, Onni-, Ilona- ja Tuuliakoti, Kangasrousku, Honkalakoti, Schjerfbeck-koti ja Weikonkoti, Färinrannankoti, Kontinkankaan toimintakeskus, Kipinän toimintakeskus, Toimintakeskus Majakka, Koskivirran asumiskuntoutus, Melleniustalo, Intiön Hoiva, Kotiin kuljetettavat ateriat, Oulu, Haukipudas, Oulunsalo ja Alppilan asumisyksikkö.

Ateriapalvelut

Ateriapalvelu on kotona asumisen tukipalvelu. Ateriapalvelu voi olla myös kotipalveluun tai palveluasumiseen sisältyvä tukipalvelu. Voit saada ateriapalveluja lounasravintolassa tai kotiisi tuotuna palveluohjauksen arvion perusteella.