Työ Pohteella

Pohde tarjoaa laajasti mahdollisuuksia työskentelyyn erilaisissa työtehtävissä.

Lue lisää alta

Maailman tärkeintä työtä

Monipuoliset mahdollisuudet Pohjois-Pohjanmaan suurimmalla työnantajalla

Pohde tarjoaa laajasti mahdollisuuksia työskentelyyn sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen eri tehtävissä. Toimialueitamme ovat: perhe- ja sosiaalipalvelut ja OYS-psykiatria, terveyden ja sairaanhoidon palvelut, ikäihmisten palvelut, vammaispalvelut, OYS-sairaalapalvelut ja ensihoito, pelastustoimi sekä kuntoutus ja sairaanhoidolliset palvelut.

Alueellamme sijaitsee myös yksi Suomen viidestä yliopistosairaalasta, josta rakennamme parhaillaan maailman älykkäintä sairaalaa. Oulun yliopistollisessa sairaalassa tehdään tieteellistä tutkimus ja kehitystyötä sekä koulutetaan ammattilaisia korkean osaamistason asiantuntijaorganisaationa. Oulun yliopisto, ammattikorkeakoulu, ammattiopisto, muut yliopistolliset sairaalat, terveysteknologia-alan yritykset sekä paikalliset ja kansainväliset tutkimusyhteisöt ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme.

Tuemme hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä

Me Pohteella ajattelemme, että myös palveluidemme takana on ihminen. Haluamme edistää henkilöstömme hyvinvointia ja osaamista ja varmistaa, että he voivat onnistua työssään joka päivä.

Tavoitteemme on, että henkilöstömme voi osallistua ja vaikuttaa hyvinvointialueen toimintaan ja palvelujen kehittämiseen. Rakennamme uudistuvia, rohkeita ja inhimillisiä työyhteisöjä.

Yhdessä tehden, jokaisen tähden

Monipuolinen ammattilaistemme tiimi antaa sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä oman alasi ammattilaisena. Saumaton yhteistyö mahdollistaa alan kehittymisen, yhteiset onnistumiset ja lisää työssä viihtymistä.

Voi hyvin työssäsi

Haluamme huolehtia työntekijöistämme, heidän osaamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Käytössämme on monipuoliset arjen työkalut työaikojen suunnittelusta vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien tukemiseen.