Opiskelijat

Kehity ja kehitä meillä!

Tutustu rohkeasti työelämään jo opintojesi aikana

Harjoittelut, keikkatyö ja sijaisuudet ovat oiva keino kartuttaa omaa ammattitaitoa ja tutustua meihin työnantajana. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet harjoitteluun, keikkatyöhön ja esimerkiksi kesä- ja joulusijaisuuksiin. Ne ovat erinomainen väylä myös työelämään.

Kartuta osaamisen pääomaa ja rakenna tulevaisuuttasi jo opintojen ohessa – tule meille töihin!

Voit tehdä keikkaa opiskelijana, jos olet läsnäoleva opiskelija oppilaitoksessa

Arvostamme

Suoritathan opintosi loppuun asti

Valvira ohjeistaa meitä seuraamaan meillä työskentelevien sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opintojen edistymistä. Muistathan toimittaa meille tutkintotodistuksesi ja ilmoittaa, kun olet saanut Valviralta oikeudet ammatinharjoittamiseen.

Toimita läsnäolo- ja opintorekisteriotteesi meille

Kun muistat huolehtia läsnäolo- ja opintorekisteriotteet meille ajoissa aina ennen syys- ja kevätlukukautta, varmistat keikkailun jatkumisen ilman katkoja. Varmistathan myös, että tiedot ovat ajantasaiset ja oppilaitoksen (sähköisesti) allekirjoittamat.

Tee työelämälähtöinen lopputyö

Tuorein tutkimustieto auttaa kehittämään Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen toimintaa ja palveluja. Kun suunnittelet AMK- tai YAMK-tasoisen opinnäytetyön tekemistä, aloita keskustelu opintoalasi opetuskoordinaattorin kanssa.

Hae työharjoitteluun

Keskustele harjoitteluvaihtoehdoista opettajasi kanssa ja hakeudu meille harjoitteluun.

Jobiili on ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikan varausjärjestelmä. Käyttääksesi palvelua, sinun tulee kirjautua järjestelmään.