Keikat ja lyhyet sijaisuudet

Tee töitä, kun sinulle sopii

Meiltä löytyy paljon erilaisia keikkatyö- ja sijaisuusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Keikkailu on kätevä tapa päästä tutustumaan eri yksiköihin ja tehtäviin. Tule rohkeasti meille töihin!

Työnhakijaksi ilmoittautuminen

Toimi näin

Keikkatyöhakemus täytetään kuntarekrypalvelussa. Rekisteröidy ja täytä sähköinen tehtäväkohtainen keikkatyöhakemus. Opiskelijat täyttävät tulevaa tutkintoa vastaavan keikkatyöhakemuksen.

Keikkatyöhakemus
Näin saat tiedon sijaisuuksista

Saat tiedon tarjolla olevasta keikasta sähköpostiisi, ilmoittaudu keikalle viestissä olevan linkin kautta. Joskus keikkailmoitus tulee tekstiviestinä, soita silloin viestissä olevaan numeroon.

Milloin olet käytettävissä?

Saat sinulle sopivia keikkavuoroilmoituksia, kun pidät käytettävyyskalenterisi
Kuntarekryssä ajan tasalla.

Käytännön tietoa keikkatöitä tekevälle

Palkanmaksu ja verokortti

Täytä työvuorossa lyhytaikaisen palvelussuhteen tunti-ilmoitus, jonka perusteella palkka maksetaan. Lomakkeita löytyy osastolta ja Ilonasta. Täytä ilmoitus selkeällä käsialalla ja jätä osastolle. Voit pyytää tarvittaessa apua henkilökunnalta.

Saamme verokortit ensisijaisesti veroAPIn kautta jokaiseen palkka-ajoon. Mikäli palvelussuhde hyväksytään ja vahvistetaan laskentapäivänä, ei verokortti ole meillä käytettävissä ensimmäisessä laskennassa. Tässä tapauksessa, tai jos verokorttisi on muuttunut, voit toimittaa sen Monetralle verkkopalvelun kautta osoitteessa asiakaspalvelu.monetra.fi.

asiakaspalvelu.monetra.fi

Sairastuminen

Jos sairastut ennen sovittua keikkaa, ilmoita asiasta mahdollisimman pian siihen yksikköön, jonka kanssa olet sopinut vuorosta!

Rekisteröintipiste

Jos teet keikkaa OYS sairaalapalveluihin, sinun tulee asioida rekisteröintipisteessä ennen keikkatyön aloitusta. Saat sieltä avaimet ja kulkutunnisteet. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus.

Rekisteröintipiste palvelee toistaiseksi (1.3.2023 alkaen) arkisin klo 7.00-14.00 (OYS, sisäänkäynti N, 2. kerros). Lisätietoja p. 08 315 3587.

 
Kaikki rekrytoinnin yhteystiedot