Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien päivätoiminta

Palvelun sisältö

Päivätoiminnan ryhmissä tuemme arjessa pärjäämistä. Päivätoiminta on arkipäivisin toteutettavaa, ryhmämuotoista tavoitteellista kuntoutusta, esimerkiksi keskustelua tai arjen taitojen harjoittelua. Ammattilainen arvioi, onko päivätoiminta sinulle sopiva kuntoutusmuoto.

Toimi näin

Jos haluat osallistua päivätoimintaan, ota yhteyttä mielenterveys- tai päihdepalvelujen vastaanottoon.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Sosiaalihuollon päivätoiminta, Liminka

Ryhmätoiminnalliset palvelut toteutetaan Limingan Toimintakeskuksessa. Avopalveluissa ovat seuraavat ryhmät: päivätoiminta/nuorten ryhmä, kutomo- ja tekstiilipuoli, puupuoli ja eri ryhmätoiminnot (liikunta, musiikki, virike, hyvinvointipajat). Toimintaa toteutetaan mahdollisimman paljon pajatyyppisesti, talon ulkopuolella ns. seinättömästi sekä kotiin annettavina palveluina.

Palvelupaikka
Sosiaalipalvelut, Liminka
Osoite
Liminganraitti 4,
91900 LIMINKA

Avoinna
Ma

9-15

Ti

9-15

Ke

9-15

To

9-15

Pe

9-15

Sosiaalipalveluista saat ohjausta, tukea ja neuvontaa:

– lapsiperheiden palveluista
– aikuisten sosiaali- ja päihdepalveluista
– lastensuojelusta
– vammaispalveluista

Palvelunumerot
Lapsiperheiden ja aikuisten sosiaalipalvelujen palveluohjaus, Hailuoto, Lumijoki, Liminka ja Kempele
Palvelunumero
040 318 5864
Puhelinaika
Ma

9-11

Ti

9-11

Ke

9-11

To

9-11

Pe

9-11

Palveluohjauksessa asiantuntijamme kertovat sinulle, millaista apua ja palveluja on tarjolla ja miten palveluihin hakeudutaan. Palveluohjaus välittää tarvittaessa yhteydenottopyyntösi sinua auttavalle ammattilaiselle.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelujen palveluohjaukseen voit soittaa, jos tarvitset apua lapsesi tasapainoiseen kehitykseen tai hyvinvointiin. Palveluohjaus on tarkoitettu kaikille perheille lapsen iästä riippumatta.

Aikuisten sosiaali- ja päihdepalvelujen palveluohjaus on tarkoitettu 18–64-vuotiaille. Voit soittaa, jos tarvitset ohjausta ja neuvontaa taloudellisiin vaikeuksiin tai ongelmiin, joihin liittyy esimerkiksi väkivaltaa, päihteiden ongelmakäyttöä tai mielenterveyden haasteita.

Äkillisissä kriisitilanteissa pitää soittaa sosiaali- ja kriisipäivystykseen tai hätäkeskukseen, joista vastataan kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.