Toimintaterapia

Palvelun sisältö

Toimintaterapeutti tukee toimintaasi ja osallistumistasi arjessa silloin, kun sinulla on jokin vamma, sairaus tai viive taitojen kehittymisessä. Toimintaterapeutit arvioivat ja kuntouttavat kaiken ikäisiä asiakkaita. Toimintaterapiaa annetaan yleensä vastaanotolla. Tarvittaessa teemme ohjauskäyntejä myös asiakkaan kotona, ja lapsille myös päiväkodissa tai koulussa. Asiakkaan lähipiirin ohjaaminen on osa toimintaterapiaa.

Toimintaterapian avulla voidaan edistää ja ylläpitää taitoja, joita tarvitset toimiessasi omassa arjessa. Voit harjoitella toimintaterapeutin kanssa uusia tapoja toimia tai etsiä yhdessä apuvälineitä, jotka auttavat sinua tekemään arjessa sinulle tärkeitä asioita.

Voit saada toimintaterapiaa yksilöterapiana tai ryhmässä. Toimintaterapeutti suunnittelee kuntoutuksen sisällön yhdessä sinun kanssasi. Sinä ja toimintaterapeutti päätätte yhdessä kuntoutukselle tavoitteen. On tärkeää, että osallistut itse suunnitteluun ja toimit yhteisen suunnitelman mukaan.

Toimi näin

Terveydenhuollon ammattilainen ohjaa sinut tarvittaessa toimintaterapeutille. Jos terveydenhuollon ammattilainen on ohjannut sinut toimintaterapiaan, toimintaterapeutti ottaa sinuun yhteyttä soittamalla tai ilmoittamalla ajan kirjeellä.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Oulaskankaan psykiatrinen yksikkö, toimintaterapeutti
Osoite
Oulaistenkatu 5 D 3,
86300 Oulainen

Postiosoite
PL 100, 86301 OULAINEN
Avoinna

Auki vain ajanvarauksella

Poikkeusaukioloajat

Toimintaterapeutin palvelut lähetteellä aikuisille ja nuorille Oulaskankaan psykiatrisella osastolla ja poliklinikkakäynteinä. Ryhmä- ja yksilökäynnit sekä toimintakykyarviot.

Palvelunumerot
Oulaskankaan psykiatrinen yksikkö, toimintaterapeutti, puhelinnumero
Palvelunumero
040 590 9967
Puhelinaika
Ti

8-16

Ke

8-16

To

8-16

Pe

8-16

Poikkeusaukioloajat

Toimintaterapeutin puhelinnumeroon voit soittaa tai jättää tekstiviestin, jos olet hakeutumassa toimintaterapeutin asiakkaaksi, varaamassa tai perumassa ajanvarausta.