Työtoiminta

Palvelun sisältö

Voit osallistua työtoimintaan, jos sinulla ei vammaisuudesta johtuen ole edellytyksiä osallistua tavanomaiseen työhön. Voit osallistua työtoimintaan myös, jos toimeentulosi perustuu pääosin sairauden tai työkyvyttömyyden perusteella myönnettäviin etuuksiin.

Työtoiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja edistää toimintaan osallistuvien toimintakykyä sekä työllistymismahdollisuuksien lisääminen.

Työtoimintaa voidaan järjestää toimintakeskuksissa tai tavallisilla työpaikoilla. Työtoimintaan osallistuvat eivät ole työsuhteessa toiminnan järjestäjään. Työtoimintaan osallistuvalle maksetaan toiminnasta päivittäinen korvaus. Osallistuja voi joutua itse maksaan työpäivän aikana tarjoiltavan aterian ja työmatkat.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Pudasjärven toimintakeskus Säpäkkä
Osoite
Kauralantie 3,
93100 PUDASJÄRVI

Postiosoite
Kauralantie, 93100 PUDASJÄRVI
Avoinna
Ma

8-16

Ti

8-16

Ke

8-16

To

8-16

Pe

8-16

Pudasjärven toimintakeskus järjestää erityisryhmille työ- ja päivätoimintaa. Työ- ja päivätoiminnan tavoitteena on asiakkaiden osallisuuden ja toimintakyvyn edistäminen sekä työllistymismahdollisuuksien lisääminen.

Toimintakeskuksessa on myymälä, missä on myynnissä asiakkaiden valmistamia käsitöitä, puutöitä, kortteja, ym.

Palvelunumerot
Pudasjärven toimintakeskus Säpäkkä, puhelinnumero
Tuettu työ
040 557 2223
Työtoiminta
040 013 8666
Päivätoiminta
040 557 2226
Vastuuyksikköpäällikkö
040 071 2535
Puhelinaika
Ma

8-16

Ti

8-16

Ke

8-16

To

8-16

Pe

8-16

Työ- ja päivätoiminnan tavoitteena on asiakkaiden osallisuuden ja toimintakyvyn edistäminen sekä työllistymismahdollisuuksien lisääminen.

Lomakkeet
Vammaispalveluhakemus

Lomakkeella voit hakea näitä palveluja: palveluasuminen/asumispalvelut, asunnon muutostyöt, asuntoon kuuluvat välineet ja laitteet, autoavustus, auton apuvälineet ja muutostyöt, henkilökohtainen apu, erityiskustannukset, kotiin annettavat palvelut, liikkumista tukeva palvelu, omaishoidon tuki, sopeutumisvalmennus, työ- tai päivätoiminta ja välineet, koneet tai laitteet päivittäisiin toimiin.