Sopeutumisvalmennus

Palvelun sisältö

Sopeutumisvalmennus on ryhmämuotoista kuntoutusta pitkäaikaissairauteen sairastuneille tai vammautuneille henkilöille ja heidän läheisilleen. Sopeutumisvalmennuksen tavoitteena on edistää hyvinvointiasi ja elämänhallintaa sekä ylläpitää ja parantaa toimintakykyäsi.

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja ja ensitietopäiviä lapsille, nuorille, aikuisille, ikääntyneille ja perheille. Sopeutumisvalmennuksen tilaisuuksissa saat tietoa, neuvontaa ja vertaistukea muuttuneessa elämäntilanteessa. Järjestöjen edustajat ovat usein mukana tilaisuuksissa.

Toimi näin

Megafoni-ikoni.

Kurssit ja ensitietopäivät

Löydät tarkemmat tiedot  sopeutumisvalmennus- kursseista ja ensitietopäivistä tilaisuuksien esitteistä Oulun yliopistollisen sairaalan verkkosivuilta.

Kuvake rakennuksesta.

Hae mukaan

Täytä hakulomake tai ilmoittaudu suoraan esitteessä mainitulle kurssivastaavalle. Myös henkilökuntamme voi suositella sinulle kurssia tai ensitietopäivää.

Tutustu kursseihin

Teksti Kela.fi.

Kelan järjestämät kurssit

Hakeudu ensin lääkäriin. Arvioikaa yhdessä kuntoutuksesi tarpeellisuus. Tarvittaessa lääkäri suosittaa kuntoutusta ja kirjoittaa lausunnon, jotta voit hakea Kelan kuntoutusta.

Yhteystiedot

Palvelunumerot
Lääkinnällisen kuntoutuksen suunnittelija
Palvelunumero
040 526 3386
Puhelinaika
Ma

9-15

Ti

9-15

Ke

9-15

To

9-15

Pe

9-15

Poikkeusaukioloajat
Suljettu 1.7.2024 - 4.8.2024

Tästä numerosta saat esimerkiksi sopeutumisvalmennuksiin liittyvää neuvontaa.