Tuettu asuminen

Palvelun sisältö

Tuettua asumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen tai itsenäiseen asumiseen siirtymisessä. Tuetulla asumisella tarkoitetaan asumisen tukemista sosiaaliohjauksella ja tarvittaessa muilla sosiaalipalveluilla. Palvelut järjestetään yksilöllisen tarpeen mukaan.

Tuettua asumista voidaan tarjota esimerkiksi mielenterveyskuntoutujille ja päihdeongelmaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea arkitoiminnoissa ja elämänhallinnassa.

Tuettua asumista voidaan järjestää asukkaan omassa kodissa tai kunnan vuokra-asunnoissa, mutta palvelua voidaan tarjota myös muunlaisiin asuntoihin.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Kotihoidolla tuettu asuminen, Ii

Kotihoidolla tuettu asumispalvelu on tarkoitettu ikäihmiselle, joka tarvitsee runsaasti kotihoidon palveluja, mutta eivät ympärivuorokautista hoitoa. Palvelu sisältää hoito- ja palvelusuunnitelman mukaiset palvelut tarvittaessa päivittäin. Yöaikaiseen palvelutarpeeseen vastataan kotihoidolla ja teknisillä turvahälytyslaitteilla.

Palvelupaikka
Erityisryhmien tukiasuminen
Osoite
Varsitie 2,
91100 II

Avoinna
Ma

7-21

Ti

7-21

Ke

7-21

To

7-21

Pe

7-21

La

8-21

Su

8-21

Lisätiedot

Erityisryhmien tukiasuminen tarjoaa arjen- ja elämänhallinnan palveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, sekä kehitysvammaisille ihmisille. Erityisryhmien tukiasumisen ohjaajat tekevät työtä pääsääntöisesti asiakkaiden koteihin. Toimisto sijaitsee Ryhmäkoti Startin tiloissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Sosiaalihuoltolain mukaiset asumispalvelut