Laboratorion näytteenottopäivät muuttuvat Oulunsalossa ja Ylikiimingissä

Julkaistu
Lokakuun alusta alkaen Oulunsalossa näytteenotto on avoinna muutamana arkipäivänä viikossa ja Ylikiimingin näytteenotto yhtenä arkipäivänä viikossa. Näytteenottoon tarvitaan aina lähete ja aika varataan etukäteen NordLabista.

Oulunsalon sosiaali- ja terveysasemalla olevan laboratorion näytteenottopäivät muuttuvat. Näytteenotto on avoinna 1.10.2024 alkaen muutamana arkipäivänä viikossa. Aika näytteenottoon varataan etukäteen NordLabista. Ajan varaamista varten asiakas tarvitsee lääkärin tai hoitajan lähetteen. Oulunsalon asukkaat voivat toimittaa näytteet Oulunsalon sosiaali- ja terveysaseman laboratorioon vain keskiviikkoisin kello 11 mennessä. Muina aikoina näytteet toimitetaan Kempeleen sosiaali- ja terveyskeskuksen laboratorioon tai johonkin muuhun Nordlabin näytteenottopisteeseen. Tilanteissa, joissa tarvitaan sydänfilmi eli EKG, aika varataan Oulunsalon sijaan esimerkiksi Kempeleeseen tai johonkin muuhun näytteenottopisteeseen. Myös lasten näytteenotot tehdään Oulunsalon sijaan esimerkiksi Kempeleessä.

Laboratorion näytteenottopäivät muuttuvat myös Ylikiimingissä. Näytteenotto on avoinna 1.10.2024 alkaen yhtenä arkipäivänä viikossa. Aika näytteenottoon varataan etukäteen NordLabista. Ajan varaamista varten asiakas tarvitsee lääkärin tai hoitajan lähetteen. Tilanteissa, joissa tarvitaan sydänfilmi eli EKG, aika varataan Kiiminkiin. Myös lasten näytteenotot tehdään Kiimingissä.

Ajanvaraus ja lisätiedot löytyvät NordLabin verkkosivuilta.

NordLabin Oulun keskustan näytteenottopisteessä osoitteessa Kirkkokatu 6 toimii ilman ajanvarausta NordLabin Ajaton-näytteenottopiste, jossa verikokeisiin pääsee ilman ajanvarausta. Laboratorionäytteeseen tarvitaan aina Pohteen lääkärin tai hoitajan sähköinen lähete.