Digitaalinen asiointi ja ajanvaraus

Pohde kehittää digitaalisia palveluja vaiheittain.

Lue lisää alta

Digitaalinen sote-keskus

Digitaalinen sote-keskus – terveyskeskus siellä missä olet

Digitaalinen sote-keskus on sosiaali- ja terveyskeskus, joka toimii verkossa.  Chatissa voit keskustella hoitajan tai psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa. Et tarvitse ajanvarausta. Jos on tarpeen, saat ajan lääkärin, hoitajan tai fysioterapeutin videovastaanotolle.

Lue lisää Digitaalisesta sote-keskuksesta

Ajanvaraukset

Ajanvaraus tai ajan siirtäminen, tarkastelu ja peruminen

Ajanvarauksessa, ajan siirtämisessä, tarkastelussa ja perumisessa, on vielä toistaiseksi paikkakuntakohtaisia eroja. Koko Pohteen yhteistä digitaalista ajanvarausta ei vielä toistaiseksi ole.

Jos sinun tarvitsee siirtää tai perua sinulle varattu aika, ota yhteyttä siihen toimipaikkaan, johon aikasi on varattu.

Kuntakohtaiset digitaaliset palvelut

Klikkaa palvelumme ja valitse palvelu, jota etsit. Yhteystiedot ja ajankohtaiset asiointikanavat näet, kun valitset ensin palvelun.

Palvelumme Puhelinluettelo

Omat terveystiedot, tutkimustulokset ja reseptit

Reseptit

Voit pyytää reseptin uusimista Omakanta-palvelussa. Pääset kirjautumaan OmaKantaan esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Voit pyytää reseptin uusimista myös terveyskeskuksesta.

RESEPTIT JA UUSINTA KANTA.FI

Terveyskeskukset

Omien terveystietojen katselu, laboratorion ja kuvantamisen tulokset

Terveystietosi ja vähitellen sosiaalipalvelujen tietoja voit tarkastella OmaKannasta. Voit myös pyytää reseptin uusimista tai tallentaa hoitotahdon. Pääset kirjautumaan OmaKantaan esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Omat tietosi Kanta.fi
Lomakkeet ja palvelujen hakeminen

Digitaalisen asioinnin mahdollisuudet laajenevat pian, valitettavasti tällä hetkellä kaikkia lomakkeita ei ole mahdollisuus täyttää ja toimittaa digitaalisen lomakkeen kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeiden toimittamiseen liittyen, niin olethan yhteydessä palvelun toimipaikkaan.

Lomakkeet ja asiakirjat

Oirearviot

Arvioi oireesi

Oirearvio on verkkolomake. Kun täytät lomakkeen, saat oireisiisi sopivan ja lääketieteelliseen tutkimustietoon perustuvan arvion hoidon tarpeestasi sekä toimintaohjeen. Yhden arvion täyttäminen vie noin 2–4 minuuttia.

Omaolo ei ole tarkoitettu hätätilanteisiin, kuten äkillinen ja kova rintakipu tai hengitysvaikeus, tajuttomuus, kouristelu, suuri verenvuoto ja vakavat vammat. Hätätilanteessa soita 112.

Oirearvio Omaolo.fi