Pohde palvelee kesälläkin – olemme täällä sinua varten

Julkaistu
Pohteen palveluissa on muutoksia kesän aikana. Tarkista Pohteen verkkosivuilta, onko oma tuttu palvelu suljettuna ja missä palvelua saa sulkuaikana.

Sosiaali- ja terveyskeskusten vastaanottojen aukioloajat

Jos etsit oman sosiaali- ja terveyskeskuksesi vastaanoton kesän aukioloaikoja, löydät tiedot terveyskeskukset-sivulta. Voit myös hakea omaa sosiaali- ja terveyskeskustasi nimellä kirjoittamalla se hakukenttään.

Joissakin Pohteen sosiaali- ja terveyskeskuksissa osa kiireettömän hoidon vastaanotoista on kesällä suljettuna eripituisia aikoja ja avoinna on vain vastaanotto kiireelliselle hoidolle. Suljettuna voi olla myös koko vastaanotto.

Kiireellinen hoito tarkoittaa saman tai parin päivän sisällä tarvittavaa arviota ja hoitoa, jota ei voida siirtää ilman sairauden pahenemista tai vamman vaikeutumista. Kyseessä voi olla äkillinen sairastuminen, vamma, pitkäaikaissairauden vaikeutuminen tai toimintakyvyn aleneminen. Kiireetön hoito tarkoittaa hoitoa, joka ei vaadi hoitoa lähipäivinä. Muun muassa reseptien uusiminen ja muu kiireetön ajanvaraus, esimerkiksi seurantakäynnit ja todistukset ovat kiireetöntä hoitoa.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen aukioloajat

Jos etsit tiettyä palvelua, voit hyödyntää verkkosivujen hakua tai etsiä palveluja palvelumme-sivulta. Oman paikkakuntasi tiedot saat näkyviin kunkin palvelun kohdalta valitsemalla kuntavalikosta oman paikkakuntasi.

Digitaalinen sote-keskus palvelee verkossa

Digitaalinen sote-keskus palvelee koko kesän niillä paikkakunnilla, joilla palvelu on käytössä. Digitaalinen sote-keskus on avoinna Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen, Nivalan, Oulaisten, Oulun, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Reisjärven, Sievin, Siikajoen ja Ylivieskan asukkaille.

Digitaaliseen sote-keskukseen pääsee chat-ikkunan kautta Pohteen verkkosivuilta. Lisätietoja digitaalisesta sote-keskuksesta.

Lue lisää

Tiedote 21.05.2024 Kesä tuo muutoksia Pohteen palveluihin