Hyvinvointitapaaminen 68-vuotiaille

Palvelun sisältö

Ikäneuvolan hyvinvointitapaaminen 68-vuotiaille
Hyvinvointitapaaminen on tarkoitettu 68 vuotta täyttäville, jotka eivät ole muiden ikäihmisille suunnattujen säännöllisten palvelujen piirissä.

Hyvinvointitapaaminen sisältää sähköisen hyvinvointitarkastuksen Omaolossa. Tarkastus antaa tilannekuvan tämänhetkisestä hyvinvoinnistasi ja tunnistaa mahdolliset riskisi. Tarkastuksen jälkeen saat Omaolosta konkreettisia ehdotuksia, joiden avulla voit itse vaikuttaa hyvinvointiisi, esimerkiksi muuttamalla liikunta- tai unitottumuksiasi.

Kun olet täyttänyt hyvinvointitarkastuksen, sinuun ollaan yhteydessä ikäneuvolasta. Jos tarkastuksesta nousee esille asioita, joita olisi hyvä pohtia yhdessä asiantuntijan kanssa, järjestämme kanssasi etä- tai lähitapaamisen.

Toimi näin

Saitko kutsun ikäneuvolaan?
Ikäneuvolan hoitaja sopii kanssasi ilmoittautumisen yhteydessä sähköisen hyvinvointitarkastuksen tekemisestä sähköisesti Omaolossa. Omaoloon kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Halutessasi voit täyttää paperiset lomakkeet. Saat ne ikäneuvolan hoitajalta.

Ikäneuvolan hoitaja antaa sinulle puhelimessa tarkemmat ohjeet hyvinvointitarkastuksen sähköiseen täyttämiseen Omaolossa. Se on helppoa eikä vaadi erityistä tietoteknistä osaamista.

Hyvinvointitarkastukseen osallistuminen on erinomaista oman terveyden edistämistä ja sairauksien ennaltaehkäisemistä. Palvelu on maksuton, joten kannattaa ehdottomasti osallistua hyvinvointitarkastukseen Omaolossa.

Tutustu Omaoloon osoitteessa www.omaolo.fi

Yhteystiedot

Palvelunumerot
Seniorineuvola, Siikalatva, puhelinnumero
Ajanvaraus
040 546 8223

Ajanvaraus

keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 13-14.

Vastaanotto

torstaisin kello 9-12, vuorotellen Siikalatvan eri kylillä.

Seniorineuvola tarjoaa ennaltaehkäisevää palvelua yli 65-vuotiaiden kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tarkoituksena on tukea kotona asuvien ikäihmisten toimintakykyä ja motivoida heitä huolehtimaan omasta terveydestään sekä hyvinvoinnistaan.

Seniorineuvolan matalan kynnyksen vastaanotto on ilmainen. Vastaanotolla avainasemassa ovat ohjaus terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä asioissa. Myös erilaisten lomakkeiden ja hakemusten täyttöön voit saada apua. Vastaanottoaika on 20min.