Työtoiminta

Palvelun sisältö

Voit osallistua työtoimintaan, jos sinulla ei vammaisuudesta johtuen ole edellytyksiä osallistua tavanomaiseen työhön. Voit osallistua työtoimintaan myös, jos toimeentulosi perustuu pääosin sairauden tai työkyvyttömyyden perusteella myönnettäviin etuuksiin.

Työtoiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja edistää toimintaan osallistuvien toimintakykyä sekä työllistymismahdollisuuksien lisääminen.

Työtoimintaa voidaan järjestää toimintakeskuksissa tai tavallisilla työpaikoilla. Työtoimintaan osallistuvat eivät ole työsuhteessa toiminnan järjestäjään. Työtoimintaan osallistuvalle maksetaan toiminnasta päivittäinen korvaus. Osallistuja voi joutua itse maksaan työpäivän aikana tarjoiltavan aterian ja työmatkat.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Haapaveden toimintakeskus Toimike
Osoite
Hakakuja 11,
86600 HAAPAVESI

Oven yläpuolella lukee Toimike
Postiosoite
Hakakuja, 86600 HAAPAVESI
Oven yläpuolella lukee Toimike
Avoinna
Ma

8-16

Ti

8-18

Ke

8-17

To

8-16

Pe

8-15

Poikkeusaukioloajat
Suljettu 21.6.2024

juhannusaatto

Toimike on työ- ja päivätoimintaa järjestävä yksikkö Haapavedellä. Toiminta tarjoaa mielekästä tekemistä. Voit osallistua työ- ja päivätoimintaan 1 – 5 päivänä viikossa toimintakykysi huomioiden.
Erilaiset tapahtumat ja pienet retket kuuluvat toimintaan.

Päivätoiminnassa voit osallistua esimerkiksi ulkoiluun ja muunlaisen liikunnan harrastamiseen, pelien pelaamiseen, askarteluun, musiikin kuunteluun, ohjattuun tai vapaamuotoiseen keskusteluun.

Mikäli olet työikäinen, voit kokeilla myös työtoimintaan osallistumista.
Toimintakeskus Toimikkeessa voit osallistua pienimuotoisiin työtehtäviin, muun muassa pyykinpesu- ja siivoustöihin, leivontaan ja käsitöihin.

Palvelunumerot
Haapaveden toimintakeskus Toimike, puhelinnumero
Vastuuyksikköpäällikkö
044 419 5735
Puhelinaika
Ma

8-16

Ti

8-16

Ke

8-16

To

8-16

Pe

8-16

Voit soittaa toimintakeskus Toimikkeen vastuuyksikköpäällikölle tai ohjaajille, jos sinulla on kysyttävää vammaisten työ- ja päivätoiminnasta.

Lomakkeet
Vammaispalveluhakemus

Lomakkeella voit hakea näitä palveluja: palveluasuminen/asumispalvelut, asunnon muutostyöt, asuntoon kuuluvat välineet ja laitteet, autoavustus, auton apuvälineet ja muutostyöt, henkilökohtainen apu, erityiskustannukset, kotiin annettavat palvelut, liikkumista tukeva palvelu, omaishoidon tuki, sopeutumisvalmennus, työ- tai päivätoiminta ja välineet, koneet tai laitteet päivittäisiin toimiin.