Aihealue: Digitaaliset palvelut

NordLabin toiminta laajenee uusiin kuntiin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen laboratoriopalvelut tuottaa NordLab. Alueen asukkaille muutos näkyy siten, että kevään 2023 aikana ajanvaraus siirtyy vaiheittain NordLabin verkkopalveluun ja puhelinnumeroon. Käytännössä asiakkaat voivat edelleen asioida samassa näytteenottopisteessä kuin aikaisemminkin. Kesäkuun alusta alkaen ajan voi varata mihin tahansa NordLabin näytteenottopisteeseen Pohjois-Pohjanmaalla.

Lue lisää
Oulunkaaren Omahoidon ulkoasu on uudistunut

Oulunkaaren Omahoidon ulkoasu on uudistettu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen brändin mukaiseksi. Oulunkaaren Omahoito on yksi Pohteen asukkailleen tarjoamista sähköisistä hyvinvointipalvelujen palvelukanavista. Oulunkaaren Omahoitoa voivat käyttää edelleen asukkaat, joiden kotikunta on Ii, Pudasjärvi, Utajärvi tai Vaala. Se palvelee asukkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää
Asukkaiden potilastiedot ovat siirtyneet hyvinvointialueille – kuittaa Omakannassa ilmoitus tietojesi käytöstä

Hyvinvointialueet ovat aloittaneet toimintansa 1.1.2023. Muutoksen myötä sosiaali- ja terveydenhuollon potilastiedot ovat siirtyneet kunnista ja kuntayhtymistä hyvinvointialueille. Asiakkaat ovat saaneet Omakanta-palveluun ilmoituksen, niin kutsutun Kanta-informoinnin, joka tulee merkitä vastaanotetuksi.

Lue lisää