Asiakasohjaus Pohteen ensimmäisen järjestöfoorumin aiheena

Julkaistu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen ensimmäinen järjestöfoorumi järjestetään 22. maaliskuuta 2023 klo 12-14.30. Järjestöfoorumin aiheena on asiakasohjaus.

Pohde järjestää muutaman kerran vuodessa etänä toteutettavan järjestöfoorumin. Foorumi on avoin järjestöille ja seurakunnille sekä hyvinvointialueen ja kuntien järjestöyhdyshenkilöille, työntekijöille ja luottamushenkilöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Järjestöfoorumeissa Pohde viestii palveluista, yhteistyömahdollisuuksista, avustuksista ja tiloista sekä tukee järjestöjen ja seurakuntien oman toiminnan ja keskinäisen yhteistyön kehittämistä.

Ensimmäisen järjestöfoorumin aiheena on asiakasohjaus sekä asiakkaiden ja potilaiden ohjautuminen Pohteen palveluista järjestöjen ja seurakuntien toimintaan. Aiheeseen liittyvien puheenvuorojen lisäksi kuullaan ajankohtaiskatsaus Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAlta sekä tietoa Pohteen järjestöavustuksista.

Järjestöfoorumin järjestämisestä vastaa Pohteen järjestötyön koordinaattori. Vuonna 2023 järjestöfoorumit järjestää Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen järjestöyhteistyön projektisuunnittelija.

Järjestöfoorumiin ei tarvitse ilmoittautua. Foorumin ohjelman ja liittymislinkin löydät Pohteen tapahtumakalenterista.

Yhteistyö-, osallisuus- ja hyvinvointipalvelualue, järjestämistoiminta
Helena Liimatainen
Järjestötyön koordinaattori
helena.liimatainen@pohde.fi