Aihealue: Järjestöyhteistyö

Puheenjohtajan nuija.
Yhdyspintalautakunta käsitteli suunnitelmia, joilla on vaikutusta alueen asukkaiden hyvinvointiin

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen yhdyspintalautakunta kokoontui 23.5. puheenjohtaja Sanna Laineen johdolla. Lautakunta päätti esittää aluehallitukselle ja edelleen aluevaltuustolle Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointisuunnitelman hyväksymistä ja hyväksyi Pohteen järjestöyhteistyön suunnitelman vuosille 2024 ja 2025.

Lue lisää
Laitoshuoltaja on vaihtamassa vuodeosaston sänkyyn petivaatteita.
Yhdenvertaisuutta ja kotoutumista edistävä Pohjois-Pohjanmaa -hankkeella kehitetään maahanmuuttaja-asiakkaille sujuvampia palveluja

Hankkeen tavoitteena on luoda Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Pohteelle toimiva rakenne ja vahvistaa Pohteen ja yhteistyökumppaneiden henkilöstön osaamista maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseksi sekä lisätä Pohjois-Pohjanmaan alueella maahanmuuttajien ja etnisten väestöryhmien parissa toimivien välistä verkostotyötä.

Lue lisää
Vihanneksia.
Pohteelle myönnettiin valtionavustusta ruoka-aputoiminnan järjestämiseen

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt ruoka-aputoiminnan järjestämiseen valtionavustuksia. Avustuksen sai 13 hyvinvointialuetta ja 7 kuntaa, jotka ottavat koordinaatiovastuun ja ohjaavat avustuksen edelleen oman alueensa ruoka-aputoimintaa harjoittaville järjestöille, yhdistyksille ja säätiöille. Pohteelle myönnettiin Sosiaali- ja terveysministeriön valtionavustusta 143 900 euroa ruoka-aputoiminnan järjestämiseen Pohjois-Pohjanmaalla.

Lue lisää
Iäkäs mies polkee kuntopyörällä.
Kuntoutuksen aluepalveluiden ryhmätoimintojen kehittäminen on vauhdissa

Ryhmätoimintojen kehittäminen ja yhtenäistäminen on alkanut Pohteella. Tavoitteena on luoda oikea-aikaisia, vaikuttavia, tavoitteellisia ja laadukkaita ryhmätoimintoja, joissa hyödynnetään kuntoutuksen ydinosaamista. Lisäksi pyritään parantamaan yhdenvertaisuutta eri alueilla asuvien ihmisten kesken.

Lue lisää