Bonus ja vinkkipalkkio vauhdittamaan kesätyöntekijöiden rekrytointia

Julkaistu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pohde on hakenut kesäsijaisia vuoden alusta alkaen.

Sijaisuuksia on auki noin 1000. Hakijoita tarvitaan lisää erityisesti ikäihmisten ja vammaispalvelujen toimialueille sekä vuodeosastotyöhön koko Pohteen alueelle. Suurin sijaistarve on Rannikon ja Oulun eteläisen alueilla.

 – Sijaisia tarvitaan, jotta pystymme varmistamaan kesäajan toiminnan ja henkilöstö saa tarvitsemansa lomat. Haluamme vauhdittaa työntekijöiden rekrytointia bonus- ja vinkkipalkkioilla, kertoo Pohteen henkilöstöjohtaja Juha Jääskeläinen.

Pohteen työntekijöille maksetaan 300 euron vinkkipalkkio, mikäli vinkki tulee 1.5. jälkeen ja johtaa Pohteen ulkopuolisen työnhakijan rekrytointiin vähintään kahden kuukauden sijaisuuteen. Bonus- ja vinkkipalkkiot ovat voimassa 1.5-31.8.2023, ja ne koskevat kaikkia henkilöstöryhmiä.

1.5.2023 jälkeen hakemuksensa jättäneille kesäsijaisille maksetaan 300 euron kesäbonus tehtävästä riippumatta. Tämä edellyttää vähintään kahden kuukauden työsopimusta vähintään 80 prosentin työajalla. Mikäli työsuhde jatkuu neljä kuukautta, maksetaan tämän jälkeen 300 euron lisäbonus. Myös lisäbonukseen on edellytyksenä vähintään 80 prosentin työaika.

Tiedotetta muokattu 4.5.2023 tarkentamalla kesäbonuksen kohderyhmää ja bonukseen oikeuttavaa aikaa. 

Yhteyshenkilöt

Juha Jääskeläinen
Henkilöstöjohtaja
juha.jaaskelainen@pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde