Haastattelukutsu: Hyvinvoinnin edistämisen palvelukokonaisuuden kehittäminen

Julkaistu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue kehittää hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukokonaisuutta. Osana tätä työtä selvitämme sekä Pohteen alueen asukkaiden että ammattilaisten tarpeita, toiveita, odotuksia ja tottumuksia liittyen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Hei Pohjois-Pohjanmaan asukas!

Tavoitteena on ymmärtää eri näkökulmista, millaisia kokemuksia ja näkemyksiä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluiden käyttämiseen, niihin hakeutumiseen ja niiden tuottamiseen sekä hyvinvoinnista huolehtimiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn ylipäätään liittyy. Kuulisimme haastattelussa mielellämme sinun ajatuksiasi.

Haastattelu toteutetaan ryhmähaastatteluna etäyhteyksin Teamsissa. Sen kesto on noin kaksi (2) tuntia. Haastattelu on anonyymi ja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Haastattelu litteroidaan ja siitä tehdään paikan päällä muistiinpanot, mutta kenenkään osallistujan näkemyksiä ei julkaista nimellä missään. Haastattelun toteuttaa Pohteen kumppani Kaskas.

Teams-haastattelu järjestetään torstaina 25.4.2024 klo 16:30-18:30. Saat kutsulinkin ilmoittautumisen jälkeen.

Mikäli haluat osallistua haastatteluun, paina alla olevaa Ilmoittaudu-painiketta. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan. Osallistujien kesken arvotaan kaksi elokuva-/uintilippua.

Ilmoittaudu

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukokonaisuutta kehitetään EU-rahoituksella (Next Generation EU).

Euroopan unionin rahoittama -logo

Lisätietoja haastattelun käytännön toteutuksesta: Mert Sola (mert.sola@kaskas.fi) ja Niina Lehtimäki (niina.lehtimaki@kaskas.fi)

Lisätietoa hanketyöstä: https://pohde.fi/tietoa-meista/kehittaminen-ja-innovaatiot/kehittamishankkeet/kestavan-kasvun-ohjelma-2/pilari-4-investointi-2/

Kiitos jo etukäteen!

Ystävällisin terveisin,
KasKas Oy ja
Pohteen Hyvinvoinnin edistämisen hanketiimi