Hailuodon terveyskeskuksen vastaanottotoiminta siirtyy Pohteelle kesäkuusta alkaen

Julkaistu
Hailuodon terveyspalveluista lääkäripalvelu ja hoidon tarpeen arviointi siirtyvät Pihlajalinna Oy:ltä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen tuottamaksi 1. kesäkuuta 2024 alkaen.

Hailuodon terveyskeskuksen vastaanotolla asioidaan jatkossakin vain ajanvarauksella. Kuntalaisia palvelee Hailuodon tiimi. Hoidon tarpeen arvioinnin saa soittamalla Kempeleen terveyskeskuksen puhelinnumeroon 08 669 2700 maanantaista torstaihin kello 8–16, perjantaisin kello 8–15. Soittaessa valitaan puhelinlinja numero neljä ja jätetään takaisinsoittopyyntö. Sairaanhoitaja soittaa takaisin saman päivän aikana. Kuntalaisia pyydetään huomioimaan, että yksi soittopyyntö riittää.

Hailuodon terveyskeskuksen toiminta pysyy samanlaisena kuin tähänkin asti. Saaressa on lääkäri noin kahtena päivänä viikossa ja sairaanhoitaja on paikalla päivittäin. Jatkossa Hailuodon kuntalaisia saatetaan ohjata myös Kempeleen terveyskeskuksen vastaanotolle.

Kuntalaisten käytössä on verkossa myös Omaolo-palvelun oirearvio, joka on avoinna ympäri vuorokauden osoitteessa omaolo.fi. Oirekyselyn avulla asiakas saa ohjeet itsehoitoon tai hänet ohjataan ottamaan yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Asukastilaisuus muutoksista järjestetään 21.5.

Asukastilaisuus muutoksista järjestetään tiistaina 21.5.2024 kello 14 Hailuodon kunnantalolla. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa!