Kaikki Oulun hoitotarviketilaukset käsitellään jatkossa Oulun Limingantullin hoitotarvikejakelussa

Julkaistu
Hoitotarvikejakelun toiminta muuttuu Kiimingissä, Oulunsalossa, Yli-Iissä, Ylikiimingissä ja Haukiputaalla. Jatkossa kaikki tilaukset käsitellään Oulun Limingantullin hoitotarvikejakelussa osoitteessa Rautatienkatu 81, Oulu. Myös noutoautomaatti toimii samassa osoitteessa.

Oulun Limingantullin hoitotarvikejakelun asiakasvastaanotto on auki maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin kello 8-12, torstaisin kello 7-12, perjantaisin suljettu. Puhelinpalvelu on auki maanantai-perjantai kello 9-11 puh. 044 703 4528.

Oulun Limingantullin noutoautomaatin aukioloajat noutokoodilla ovat maanantai-sunnuntai kello 7-20. Noutohylly on avoinna maanantai-tiistai kello 8-15, keskiviikko kello 8-14, torstai kello 7-14 ja perjantai kello 8-12.

Hoitotarviketilaus tehdään sähköpostilla osoitteeseen hoitovalinetilaukset@pohde.fi. Sähköpostilla ei voi tehdä kiireellisiä tilauksia. Tilauksen käsittelyaika on 5 arkipäivää ja muualle kuljetettavien hoitotarvikkeiden tilaukset tulee tehdä kahta viikkoa aiemmin. Terveyskeskuksiin toimitettavat tilaukset kuljetetaan kerran viikossa toimipisteisiin.

Lisätietoja ja toimintaohjeet Pohteen verkkosivuilta kohdasta Hoitotarvikejakelu. Valitse paikkakunnaksi Oulu.