Katso video: Mitä kaikkea arviointi- ja kuntoutusyksiköissä tapahtuukaan

Julkaistu
Akuutti- ja vuodeosastoja on muutettu ja muutetaan edelleen arviointi- ja kuntoutusyksiköiksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Arviointi- ja kuntoutusyksikkö on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista ja moniammatillista hoitoa. Yksi alueen arviointi- ja kuntoutusyksiköistä on Katrinkoti Kuusamossa. Yksikössä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja terapeutteja. Myös lääkäreiden, palveluohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden palveluita on tarvittaessa saatavilla.

Akuutti- ja vuodeosastoja on muutettu ja muutetaan edelleen arviointi- ja kuntoutusyksiköiksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Arviointi- ja kuntoutusyksikkö on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista ja moniammatillista hoitoa.

Yksi alueen arviointi- ja kuntoutusyksiköistä on Katrinkoti Kuusamossa. Yksikössä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja terapeutteja. Myös lääkäreiden, palveluohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden palveluita on tarvittaessa saatavilla.

Katso videolta, kuinka asiat hoidetaan Koillismaalla. Näet videolta kuinka muun muassa sen mitä yksikössä tehdään ja mitkä ovat toiminnan tavoitteet.

Videoon pääset tämän linkin kautta.

Seuraava muuttuva vuodeosasto arviointi- ja kuntoutusyksiköksi on Taivalkoskella ja osastonmuutos on suunnitteilla myös Iihin. Iin hoito-osastoa on suunniteltu muutettavaksi 18-paikkaiseksi arviointi- ja kuntoutusyksiköksi Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen järjestämissuunnitelman mukaisesti. Pohde järjestää aiheeseen liittyvä avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden torstaina 31. elokuuta kello 17-19 Iin kunnan Nätteporin auditoriossa.