Pohteen puhelinvaihde aloittaa toimintansa loppiaisen jälkeen 10.1.2024

Julkaistu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen puhelinvaihde aloittaa toimintansa loppiaisen jälkeen 10.1.2024.

Pohteen puhelinvaihde palvelee asiakkaita numerossa 08 669 9500 maanantaista perjantaihin kello 7-19.

Puhelinvaihde auttaa asiakasta löytämään oikean Pohteen asiakaspalvelunumeron, jos se on hukassa tai asiakas ei tiedä mihin hän voi soittaa. Puhelinvaihde ei korvaa olemassa olevia palvelunumeroita. Asiakkaat voivat soittaa jatkossakin Pohteen palvelunumeroihin normaalisti.

Puhelinvaihde voi yhdistää asiakkaan myös suoraan palvelunumeroon. Omaisten tulee kysyä potilaan vointia ensisijaisesti suoraan potilaalta itseltään, mutta tarvittaessa Pohteen puhelinvaihde auttaa myös tässä asiassa.

Pohde ei peri asiakkailta maksua puhelinpalveluista. Asiakkaan oma puhelinoperaattori veloittaa kuitenkin puheluista normaaliin tapaan asiakkaan liittymäsopimuksen mukaisen hinnan, kun asiakas soittaa Pohteen puhelinvaihteeseen.

Oulun yliopistollisen sairaalan OYSin puhelinvaihde yhdistyy Pohteen puhelinvaihteeseen 10. tammikuuta. OYSin puhelinvaihde lopettaa toimintansa ja jatkossa asiakkaiden käytössä on vain yksi puhelinvaihde, johon voi soittaa. OYSin puhelinvaihteeseen tulevat puhelut ohjataan automaattisesti Pohteen uuteen puhelinvaihteeseen.

Myöhemmin keväällä käynnistyy Pohteen asiakas- ja neuvontapalvelu.

Pohteen palvelujen ja palvelupaikkojen yhteystiedot löytyvät myös verkkosivuilta osoitteesta www.pohde.fi.

Tiedote päivitetty 2.1.2024 klo 9.38: Lisätty tieto Oysin puhelinvaihteen lopettamisesta.
Tiedote päivitetty 5.1.2024 klo 12.35: Tarkennettu puhelinpalvelun toimintaa ja sitä, että asiakkaat voivat soittaa Pohteen asiakaspalvelunumeroihin jatkossakin normaalisti.