Tiedote Pohteen turva-auttamispalvelun asiakkaille

Julkaistu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen kodin turvapalvelulaitteet ja hälytysten vastaanottojärjestelmä on kilpailutettu tämän vuoden aikana. Siksi kodin turvapalvelulaitteet vaihdetaan yhtenäiseen laitekantaan.

Jatkossa myös koko hyvinvointialueen kodin turvapalvelulaitteiden hälytykset käsitellään Pohteen oman palvelutuotannon Turvahälytyskeskuksessa.

Kodin turvapalvelulaitteilla tarkoitetaan esimerkiksi turvapuhelinta ja ovihälytintä.

Laitevaihdot tehdään vaiheittain. Tämän vuoden aikana vaihtotyö koskee Oulun, Kuusamon, Kempeleen, Tyrnävän, Limingan, Hailuodon, Lumijoen, Kalajoen ja Merijärven alueita.

Vaihtotyö on jo käynnistynyt Oulun alueella, jossa laitetoimittajan asentajat suorittavat vaihtotyötä. Laitteiden vaihtotyötä tehdään eri alueilla myös kotihoidon toimesta.

Kaikki turva-auttamispalvelun asiakkaat saavat aluekohtaisen tiedotteen kotiin. Se tulee kirjepostina tai kotihoidon jakamana.

Asiaan liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä oman kotihoidon henkilökuntaan tai Turvahälytyskeskukseen, p. 040 357 7495 tai Turvahälytyskeskuksen vastuuyksikköpäällikköön, p. 040 145 5108