Vanhustyön keskusliiton hanke kysyy sateenkaarisenioreiden kokemuksista

Julkaistu
Vanhustyön keskusliiton Sateenkaariseniorit näkyviksi -hanke kartoittaa pohjoispohjanmaalaisten sateenkaarisenioreiden kokemuksia heille suunnatulla kyselyllä.

Vanhustyön keskusliiton Sateenkaariseniorit näkyviksi -hankkeen (2024–2026) tavoitteena on pohjoispohjanmaalaisten sateenkaarisenioreiden osallisuuden vahvistaminen ja vertaistoiminnan kehittäminen. Osana hanketta toteutetaan lähtötilanneselvitys, jolla kartoitetaan pohjoispohjanmaalaisten sateenkaarisenioreiden ja varttuneempien sateenkaari-ihmisten hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä, voimavaroja sekä kokemuksia sosiaali- ja terveyspalveluista sekä elämästä sateenkaari-ihmisenä Pohjois-Pohjanmaalla.

Kysely on suunnattu maakunnan seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöihin kuuluville yli 50-vuotiaille henkilöille.

Kyselyn vastausaika on 24.9.-17.11.2024 ja kyselyyn pääsee vastaamaan tämän linkin kautta:  https://link.webropol.com/s/sateenkaariseniorit.

Vastaaminen on mahdollista myös paperilomakkeella, joka voidaan postittaa palautuskuoren kanssa joko suoraan sateenkaariseniorille tai ammattilaisille eteenpäin jaettavaksi. Paperilomakkeita voi tilata projektikoordinaattori Laura Väihköseltä, puh. 050 343 4241 tai laura.vaihkonen@vtkl.fi.

Kyselyyn vastataan anonyymisti.

Lisätietoa hankkeesta löytyy verkkosivuilta.