Kesätyöt 2024

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelta löydät kesätöitä monenlaisista työympäristöistä ja erilaisista tehtävistä oman kiinnostuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaan. Aloittavana työntekijänä et jää yksin: perehdytämme jokaisen työtehtäviinsä ja saat kokeneen ammattilaisen tueksesi. Meillä työskennellään potilaiden parhaaksi.

Lue lisää alta
Sairaanhoitaja kävelee lapsen kanssa käytävällä.
Kiinnostaako sinua kesätyö Pohteella?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä sekä ammatillista kehittymistä tukevan työympäristön, jossa panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja jaksamiseen.

Kesätyöpaikkaa kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä hakemusten läpikäynti aloitetaan välittömästi ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Paikat täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Kesätyöhakusesonki alkaa tammikuussa ja päättyy maalis-huhtikuussa.

Kesärekrytoinnissa 2024 ei ole käytössä bonus- tai vinkkipalkkiota.

Alta löydät kesätyön hakuohjeet ja pääset hakemaan avoinna olevia paikkoja. Haemme alan ammattilaisia sekä opiskelijoita kesäsijaisuuksiin.

Kesätyön hakuprosessi

Avoimia kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekry-järjestelmän kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme kesätyöntekijöiden palkkaamisen heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuprosessi:

1. Täytä omaa ammattiryhmää vastaava kesätyöhakemus Kuntarekry-järjestelmässä. Hakulomakkeella voit valita kiinnostuksesi mukaan toimialueen ja paikkakunnan, missä haluat työskennellä.

2. Rekrytoijat kontaktoivat työnhakijoita.

3. Haastattelut pidetään Teamsissä.

4. Rekrytoija arvioi työnhakijalle soveltuvaa yksikköä ja esittelee hakijan yksikön esihenkilölle.

5. Yksikön esihenkilöt kontaktoivat ja palkkaavat soveltuvan työnhakijan.

Video hakuprosessista

Osaamisvaatimukset

Rekrytoijat käsittelevät kesätyöhakemukset ja ovat yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Eri yksiköissä on erilaisia osaamisvaatimuksia kuten ensiaputaito, hygieniapassi, lääkeluvat ja imutaito. Yksikkökohtaisista osaamisvaatimuksista voi kysyä lisätietoja rekrytointiyksiköstä.

Lasten ja ikäihmisten kanssa työskenteleviltä tarkastamme rikosrekisteriotteen ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Opiskelijoilta tarkastamme voimassa olevan opintorekisteriotteen ja läsnäolotodistuksen.

Meillä on tarjota töitä eri ammattiryhmille!

Lista päivitetään sitä mukaa, kun uusia kesätyöhakuja avataan Kuntarekryyn.

KESÄREKRYTOINTI ALUEET -VIDEO

KESÄREKRYTOINTI OYS -VIDEO

Hoitaja ottaa näytettä potilaan kädestä.
Pohde on sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen työnantaja. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja. Tule mukaan moniammatilliseen työyhteisöön tuomaan uusia ajatuksia ja kehittämään toimintaamme.

Meillä tehdään merkityksellistä työtä erilaisten potilas- ja asiakasryhmien kanssa. Kesäsijaisuuksissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä muun muassa perusterveydenhuollossa sekä erikoissairaanhoidossa useilla eri toimialueilla ja yksiköissä. Voit työskennellä Pohjois-Pohjanmaan alueella, joka kattaa 30 kuntaa ja yli 400 000 asukasta.

Erikoissairaanhoito ja Oulun yliopistollinen sairaala (OYS)

OYS on terveydenhuollon huipputoimija ja erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. OYS vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle. Tutkimus on meille investointi, jonka kautta varmistamme henkilöstömme osaamisen ja toimintamme laadun. Olemme myös opetussairaala, eli koulutamme tulevaisuuden lääkäreitä ja erikoislääkäreitä, hoitotyön opiskelijat suorittavat meillä käytännön harjoitteluja. Teemme tiivistä yhteistyötä Oulun yliopiston, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten kanssa tulevaisuuden työntekijöiden saatavuuden turvaamiseksi.

Keikka- ja sijaistyöhakemus

Kesärekrytointi on uudistunut. Sinun ei tarvitse täyttää erikseen keikka- ja sijaistyöhakemusta kesätyöpaikkaa hakiessasi. Jos haluat hakea keikkatöitä tai sijaisuuksia, löydät hakemukset niihin Kuntarekrystä.

Usein kysytyt kysymykset

Kokoamme tähän osioon kesärekrytoinnin usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Lista täydentyy tarvittaessa.

Lisätietoja antaa

Elina Nyman
HR asiantuntija, Kuntarekryn pääkäyttäjä
elina.nyman@pohde.fi
Katariina Huhtala
Rekrytoija
katariina.huhtala@pohde.fi