Dialyysi

Palvelun sisältö

Dialyysiyksiköt tuottavat dialyysipalveluja hyvinvointialueen asukkaille, sekä sopimuksen mukaan myös alueen ulkopuolisille.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Dialyysi (Pudasjärvi), Pudasjärvi

Pudasjärven terveysaseman tiloissa sijaitseva OYS:n munuaisosaston alainen satelliittiyksikkö tarjoaa yksilöllistä hemodialyysihoitoa niin Pudasjärven kuntalaisille kuin myös lähikuntien alueen dialyysihoitoa tarvitseville henkilöille. Lisäksi yksikössä voidaan tarjota hemodialyysihoitoa alueella matkusteleville lomalaisille, joilla on tarvetta kyseiselle hoidolle.

Koulutettu henkilökunta, Freseniuksen dialyysikoneet, hoidossa käytettävä vesi sekä pieni viihtyisä yksikkö täyttävät kaikki vaatimukset hyvän hemodialyysihoidon toteuttamiseksi. Toiminnasta vastaa dialyysipotilaiden asioihin perehtynyt lääkäri ja hoidon erityiskysymyksistä OYS:n nefrologi. Tiivis yhteistyö OYS:n munuaisosaston kanssa varmistaa hemodialyysihoidolle korkeatasoisen laadun satelliittiyksikössä.

Toimi näin

Kenelle ja millä ehdoin

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelupaikka
Dialyysiyksikkö, Pudasjärvi

Varsitie 1, 93100 Pudasjärvi

Pudasjärven terveyskeskus, dialyysiyksikkö

Palvelupaikka
Pudasjärven terveysasema
Osoite
Varsitie 1,
93100 Pudasjärvi

Avoinna
Ma

8-16

Ti

8-16

Ke

8-16

To

8-16

Pe

8-15

Poikkeusaukioloajat
Suljettu 1.5.2024

vappu

Suljettu 9.5.2024

helatorstai

Saat terveyskeskuksesta terveyspalveluja ja sosiaalipalveluja. Terveyskeskuksessa toimii muun muassa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotto.

Palvelunumerot
Dialyysiyksikkö, Pudasjärvi, puhelinnumero
Palvelunumero
040 750 8681
Palvelunumero
050 858 29879
Dialyysin hoitajat