Työttömien palveluohjaus

Palvelun sisältö

Työttömille ja työttömyyden uhkaamille henkilöille tarjotaan ohjausta ja neuvontaa terveyteen, työkykyyn ja kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Neuvojat kertovat, mitä palveluita on tarjolla, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat tarvittaessa myös taloudellisten tukien hakemisessa ja niiden yhteensovittamisessa.

Neuvojat eivät tee palveluihin liittyviä päätöksiä. TE-toimisto vastaa työnhakuun ja koulutukseen liittyvästä neuvonnasta.

Etsitkö tätä palvelua?

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Byströmin Ohjaamo

Hallituskatu 5a, 90100 OULU

Alle 30-vuotiaiden nuorten tieto- ja neuvontapiste Byströmin Ohjaamo sijaitsee keskustassa. Tieto- ja neuvontapalvelu tarjoaa nuorille, nuorten läheisille ja nuorten parissa työskenteleville maksutonta neuvontaa, ohjausta ja ajantasaista tietoa eri aiheista. Tieto- ja neuvontapalvelussa voi asioida maksutta ilman ajanvarausta.

Päihdetyöntekijän vastaanotto

Alle 30-vuotiaat voivat käydä päihdetyöntekijän vastaanotolla juttelemassa päihteisiin tai rahapelaamiseen liittyvistä asioista halutessaan anonyymisti.

Palvelupaikka
Oulun toimintakeskus Kipinä, Limingantien toimipiste
Osoite
Limingantie 5 AB 18,
90400 OULU

Avoinna
Ma

8-15

Ti

8-15

Ke

8-15

To

8-15

Pe

8-12

Poikkeusaukioloajat

Oulun toimintakeskus Kipinän Limingantien toimipiste sijaitsee Limingantullin kaupunginosassa. Limingantien toimipisteessä järjestetään työtoimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille muun muassa ekopajassa (elektroniikan purkua), erilaisilla alihankintatyöpajoilla sekä liikkuvana työtoimintana.

Palvelupaikka
Oulun toimintakeskus Kipinä, Myllytien toimipiste
Osoite
Myllytie 4,
90500 OULU

Postiosoite
Myllytie, 90500 OULU
Avoinna
Ma

8-15

Ti

8-15

Ke

8-15

To

8-15

Pe

8-12

Poikkeusaukioloajat

Oulun toimintakeskus Kipinän Myllytien toimipiste sijaitsee Tuiran kaupunginosassa. Myllytien toimipisteessä järjestetään työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille muun muassa keittiö-, puhtaanapito- ja vaatehuolto- tai alihankintapajoilla.

Palvelupaikka
Oulun toimintakeskus Kipinä, Tuirantien toimipiste
Osoite
Tuirantie 7,
90500 OULU

Avoinna
Ma

8-15

Ti

8-15

Ke

8-15

To

8-15

Pe

8-12

Oulun toimintakeskus Kipinän Tuirantien toimipiste sijaitsee Tuiran kaupunginosassa. Tuirantien toimipisteessä järjestetään työtoimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille. Tuirantiellä on tarjolla erilaisia toiminnallisia pajoja muun muassa kädentaidot, logistiikka, media, puutyö- ja remontointi sekä liikkuvaa työtoimintaa. Lisäksi Tuirantie 7:ssä on valmentavaa ja kuntouttavaa ryhmätoimintaa.

Palvelupaikka
Työllisyyspalvelut, Oulu

Hallituskatu 5 a, 90100 Oulu

BusinessAseman palveluneuvonta tarjoaa neuvontaa ja ohjausta työllisyys- ja yritysasioissa arkipäivisin. Yleisneuvontaa on tarjolla koko päivän ja lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita aikataulun mukaisesti ilman ajanvarausta. Työnhakijana saat maksutonta neuvontaa ja tukea työllistymiseen sekä osaamisen kehittämiseen.

Alle 30-vuotiaiden palvelut Byströmin Ohjaamossa.

 

Lisätietoja toimipisteiden omilta verkkosivuilta.

Palvelunumerot
Byströmin Ohjaamo, puhelinnumero
Palvelunumero
050 599 2293
Puhelinaika
Ma

9-16

Ti

9-16

Ke

9-16

To

9-16

Pe

9-15

Alle 30-vuotiaiden nuorten tieto- ja neuvontapiste
Nuorille, nuorten läheisille ja nuorten parissa työskenteleville

  • maksutonta neuvontaa, ohjausta ja ajantasaista tietoa eri aiheista
Palvelunumerot
Oulun toimintakeskus Kipinä, puhelinnumero
uusien asiakkaiden vastaanotto, ohjaaja
044 703 6518
tiimivastaava
050 435 9754
vastuuyksikköpäällikkö
044 703 6527
Puhelinaika
Ma

8-15

Ti

8-15

Ke

8-15

To

8-15

Pe

8-14

Jos olet uusi asiakas ja haluat tietoa palveluistamme, voitte ottaa yhteyttä uusien asiakkaiden vastaanoton numeroon, muissa asioissa tiimivastaavaan tai vastuuyksikköpäällikköön.

Kenelle ja millä ehdoin

Terveydenhuoltolaki