Pohteen sosiaali- ja terveyskeskukset ovat kiinni itsenäisyyspäivänä

Julkaistu
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen terveyskeskukset ovat kiinni itsenäisyyspäivänä 6.12.

Itsenäisyyspäivänä kiireettömissä tilanteissa on mahdollista päästä hoitajan tai lääkärin vastaanotolle chatin tai videoyhteyden välityksellä digitaalisen sote-keskuksen kautta. Se on avoinna itsenäisyyspäivänä kello 8-18. Mielenterveys-chat ja videovastanotto ovat avoinna joka päivä kello 8-20. Digitaaliseen sote-keskukseen pääsee chat-ikkunan kautta Pohteen verkkosivuilta.

Digitaalinen sote-keskus toimii Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Nivalan, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Reisjärven, Sievin, Siikajoen ja Ylivieskan asukkaille. Mielenterveys-chat on avoinna Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Nivalan, Pyhäjärven, Pyhännän, Reisjärven, Sievin ja Ylivieskan asukkaiden lisäksi myös oululaisille. Digitaalinen sote-keskus on normaalisti auki maanantaista perjantaihin kello 7-21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 8-18. Lisätietoja digitaalisesta sote-keskuksesta.

Itsenäisyyspäivänä kiireellisissä tilanteissa ympärivuorokautiset päivystykset palvelevat normaalisti. Soita Päivystysapuun numeroon 116 117, ennen kuin lähdet päivystykseen. Hätätilanteissa soita aina hätänumeroon 112.