Tuiran hyvinvointikeskuksen infopisteen aukioloajat muuttuvat 3.6. alkaen

Julkaistu
Oulussa sijaitsevan Tuiran hyvinvointikeskuksen infopiste ottaa käyttöön uudet aukioloajat 3.6.2024 alkaen. Infopiste palvelee jatkossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 10–14. Aikaisemmin asiakkaat ovat voineet asioida infopisteellä hyvinvointikeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Myös infopisteeltä saataviin palveluihin tulee joitakin muutoksia.

Infopisteellä voi jatkossa varata aikoja lääkärin tai hoitajan laatiman hoitosuunnitelman mukaisiin hoitotoimenpiteisiin. Lisäksi infopisteellä on mahdollista perua aikoja, uusia reseptejä, hakea laboratorion näytepurkkeja ja tyhjennysaineita. Potilasasiakirjoja sekä erilaisia lausuntoja ja todistuksia, muun muassa sairauslomatodistuksia, voi hakea suljetussa kirjekuoressa jatkossa hyvinvointikeskuksen aukioloaikoina vahtimestarilta henkilötodistusta näyttämällä.

Lomakkeet, kyselyt ja kaavakkeet haetaan jatkossa aulasta vahtimestarin työpisteen vierestä, ja ne palautetaan täytettyinä pääoven ulkopuolella olevaan lukolliseen postilaatikkoon. 

Infopiste sijaitsee Tuiran hyvinvointikeskuksen kiireettömän hoidon tiloissa osoitteessa Kangastie 16, Oulu. 

Asiointi on mahdollista myös puhelimitse tai Digitaalisessa sote-keskuksessa

Kiireettömissä asioissa asiakkaita palvelee myös Tuiran hyvinvointikeskuksen kiireettömän hoidon puhelinpalvelu maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Asiakkaat, joiden sukunimi alkaa kirjaimella Aa-Ju, soittavat numeroon 08 669 2031. Asiakkaat, joiden sukunimi alkaa kirjaimella Jy-Lå, soittavat numeroon 08 669 2032. Asiakkaat, joiden sukunimi alkaa kirjaimella Lä-Re, soittavat numeroon 08 669 2033. Asiakkaat, joiden sukunimi alkaa kirjaimella Ri-Öö, soittavat numeroon 08 669 2034.

Oulun asukkaita palvelee myös Digitaalinen sote-keskus. Chatissa voi keskustella sairaanhoitajan vastaanotolla ilman ajanvarausta ja tarvittaessa voi saada ajan lääkärin tai sairaanhoitajan videovastaanotolle. Palvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7–21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 8–18. Mielenterveys-chat on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–20.

Tuiran hyvinvointikeskuksen yhteystiedot Pohteen verkkosivuilla.

Lisätietoa Digitaalisesta sote-keskuksesta Pohteen verkkosivuilla.