Asunnottomien palveluohjaus

Palvelun sisältö

Tarjoamme asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille henkilöille ohjausta ja neuvontaa, jossa asiakkaan tilanne kartoitetaan kokonaisuutena. Neuvojamme kertovat, mitä palveluja asunnoton voi saada, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He neuvovat tarvittaessa erilaisten taloudellisten tukien hakemisessa ja yhteensovittamisessa.

Neuvojamme ohjaavat asiakkaan tarvittaessa hänelle soveltuviin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Neuvojamme opastavat myös eri järjestöjen tuottamien asunnottomuuspalvelujen pariin.

Toimi näin

Olet asunnoton tai asunnottomuusuhan alla oleva ja tarvitset tukea sekä ohjausta oman elämäsi hallintaan.

Ota yhteys kuntasi sosiaalipalveluihin.

Palvelu on maksuton.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Asunnottomien palveluohjaus, Hailuoto

Neuvontaa saa sosiaalitoimistosta. Varaa aika sosiaalityöntekijälle.

Palvelupaikka
Sosiaalipalvelut, Hailuoto
Osoite
Kaunakaupungintie 1,
90480 HAILUOTO

Avoinna
Ma

8-16

Ti

8-16

Ke

8-16

To

8-16

Pe

8-16

Poikkeusaukioloajat

Sosiaalipalveluista saat ohjausta, tukea ja neuvontaa:

– lapsiperheiden palveluista
– aikuisten sosiaali- ja päihdepalveluista
– lastensuojelusta
– vammaispalveluista

Palvelunumerot
Lapsiperheiden ja aikuisten sosiaalipalvelujen palveluohjaus, Hailuoto, Lumijoki, Liminka ja Kempele
Palvelunumero
040 318 5864
Puhelinaika
Ma

9-11

Ti

9-11

Ke

9-11

To

9-11

Pe

9-11

Palveluohjauksessa asiantuntijamme kertovat sinulle, millaista apua ja palveluja on tarjolla ja miten palveluihin hakeudutaan. Palveluohjaus välittää tarvittaessa yhteydenottopyyntösi sinua auttavalle ammattilaiselle.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelujen palveluohjaukseen voit soittaa, jos tarvitset apua lapsesi tasapainoiseen kehitykseen tai hyvinvointiin. Palveluohjaus on tarkoitettu kaikille perheille lapsen iästä riippumatta.

Aikuisten sosiaali- ja päihdepalvelujen palveluohjaus on tarkoitettu 18–64-vuotiaille. Voit soittaa, jos tarvitset ohjausta ja neuvontaa taloudellisiin vaikeuksiin tai ongelmiin, joihin liittyy esimerkiksi väkivaltaa, päihteiden ongelmakäyttöä tai mielenterveyden haasteita.

Äkillisissä kriisitilanteissa pitää soittaa sosiaali- ja kriisipäivystykseen tai hätäkeskukseen, joista vastataan kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.