Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Diabetesvälinejakelu, Kalajoki

Diabetesvälinejakelu tapahtuu keskiviikkoisin kello 14.30 – 15.30 ja perjantaisin kello 9 – 10. Muina aikoina välineitä saa vain erikseen sovitusti.

Kalajoen terveyskeskuksen diabetestarvikejakelu Kalajoen terveyskeskuksen vastaanotolla, diabeteshoitajan huone (huonenumero 11).

Palvelupaikka
Hoitotarvikejakelu, Himanka
Osoite
Kannuskyläntie 4,
68100 HIMANKA

Postiosoite
Kannuskyläntie, 68100 HIMANKA
Avoinna
Pe

12-13

Himangan terveysaseman hoitotarvikejakelusta saa tarvikkeet pitkäaikaissairauksien hoitoon kotona asuville asiakkaille.

Palvelupaikka
Hoitotarvikejakelu, Kalajoki
Osoite
Marttilantie 6,
85100 KALAJOKI

Avoinna
Ma

7-15

Kalajoella hoitotarvikejakelu on kahdessa paikassa. Diabetestarvikkeet saadaan diabeteshoitajalta ja muut tarvikkeet pitkäaikaissairauksien hoitoon kotona asuville asiakkaille Marttilantien toimipaikasta.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Kalajoki, puhelinnumero
Palvelunumero
044 469 1380
Puhelinaika
Ma

7-15

Hoitotarvikejakelun tilaukset ja tiedustelut puhelimitse
Ma

7-15

Kalajoella hoitotarvikejakelu on kahdessa paikassa. Diabetestarvikkeet saadaan diabeteshoitajalta ja muut tarvikkeet pitkäaikaissairauksien hoitoon kotona asuville asiakkaille Marttilantien toimipaikasta.
Hoitotarvikejakelun tilaukset ja tiedustelut puhelimitse ma klo 7-15

Digitaaliset palvelut

Palvelusetelipäätökset, maksusitoumuspäätökset sekä hoitotarvikkeiden tilaaminen Palse.fi-sivustolla

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli, maksusitoumus tai apuväline, tai hoitotarvikejakelustasi vastaava taho on mahdollistanut hoitotarvikkeiden tilaamisen palse.fi-sivustolla kautta, aloita asiointi kirjautumalla sisään palse.fi-sivustolle.

Palse.fi-sivustolla pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä palveluseteli-, hoitotarvikejakelu-, apuväline-, ja maksusitoumuspäätöksiä, sekä palveluntuottajan kirjaamia toteutuneita tapahtumia.