Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Hoitotarvikejakelu, Kempele

Toimi näin

Tilaa tarvikkeet etukäteen. Voit noutaa hoitotarvikkeesi Kempeleen terveyskeskuksesta joko noutoautomaatista tai hoitotarvikejakelusta.

Palvelupaikka
Hoitotarvikejakelu, Kempele
Osoite
Kirkkotie 21,
90440 KEMPELE

Hoitotarvikejakelu avoinna
Ti

12.30-15.30

To

8.30-11.30

Hoitotarvikejakelun noutoautomaatti
Ma

7.30-17.30

Ti

7.30-17.30

Ke

7.30-17.30

To

7.30-17.30

Pe

7.30-17.30

Poikkeusaukioloajat

Hoitotarvikejakelu Kempeleen terveyskeskuksessa

– Hoitotarvikejakelu: sisäänkäynti ovi B1, aula 3.

– Hoitotarvikejakelun noutoautomaatti: sisäänkäynti ovi A3, lokero sijaitsee vasemmalla.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Kempele, puhelinnumero
Palvelunumero
050 316 9640
Soittoajat
Ti

8-9

To

12-13

Poikkeusaukioloajat

Näin tilaat hoitotarvikkeet:

Tilaa hoitotarvikkeet ensisijaisesti sähköpostilla osoitteesta hoitotarvikejakelu.kempele@pohde.fi.
Tee tilaus hyvissä ajoin, sillä tuotteiden toimitusajat ovat 1-3 viikkoa.
Emme ota vastaan tekstivietillä tulevia tilauksia.

Tilauksessa tulee näkyä joka kerta seuraavat tiedot:

asiakkaan nimi
syntymäaika (älä laita henkilötunnusta)
mitä tilaat, kuinka paljon sekä tuotteen REF-numero
noudatko tilauksen noutoautomaatista vai noutohyllystä

Jos tilaat tarvikkeita ensimmäistä kertaa tai uudella lähetteellä, liitä sähköpostiin lähete tai toimita se hoitotarvikejakeluun. Tuotteita ei voida toimittaa ilman lähetettä. Toimitamme tuotteita max. 3 kuukaudeksi kerrallaan. Noudatamme maksuttomien hoitotarvikkeiden kohdalla sosiaali- ja terveysministeriön laatimaa terveyskeskusten hoitotarvikejakelu- ohjetta.

Saat tekstiviestin tai sähköpostin, kun voit noutaa hoitotarvikkeet
Noutoautomaattiin toimitetuista tuotteista tulee avauskoodi tekstiviestillä. Hoitaja on paikalla hoitotarvikejakelun asiakaspalvelun aukioloaikoina, jolloin on mahdollista hakea hyllystä löytyviä tuotteita, esim. verensokeriliuskat, Libresensorit, C-pap laitteen letkut ja kostuttimet ym.

Digitaaliset palvelut

Palvelusetelipäätökset, maksusitoumuspäätökset sekä hoitotarvikkeiden tilaaminen Palse.fi-sivustolla

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli, maksusitoumus tai apuväline, tai hoitotarvikejakelustasi vastaava taho on mahdollistanut hoitotarvikkeiden tilaamisen palse.fi-sivustolla kautta, aloita asiointi kirjautumalla sisään palse.fi-sivustolle.

Palse.fi-sivustolla pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä palveluseteli-, hoitotarvikejakelu-, apuväline-, ja maksusitoumuspäätöksiä, sekä palveluntuottajan kirjaamia toteutuneita tapahtumia.