Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Hoitotarvikejakelu, Kuusamo
Osoite
Raistakantie 1 a,
93600 KUUSAMO

Avoinna
Ma

9-11

Ke

9-11

Voit hakea hoitotarvikkeita palveluaikoina. Hoitotarvikejakelu sijaitsee Kuusamon terveyskeskuksen alakerrassa, johon kulku terveyskeskuksen takapihan kautta R-ovesta.

Palvelunumerot
Diabetestarvikejakelu, Kuusamo, puhelinnumero
Palvelunumero
040 860 8626
Diabeteshoitajan puhelintunti
Ma

9-10

Ti

9-10

Ke

9-10

To

9-10

Pe

9-10

Diabetestarvikkeiden jako
Ma

11-12

To

11-12

Diabeteshoitajalla on puhelintunti ma-pe klo 9-10. Diabeteksen hoitotarvikkeita annetaan diabeteshoitajan vastaanotolla ma ja to klo 11-12 . Hoitotarvikkeita voi myös tilata noutoautomaattiin soittamalla diabeteshoitajalle.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Kuusamo, puhelinnumero
Palvelunumero
040 860 8389
Puhelinaika
Ma

9-15

Ti

9-15

Ke

9-15

Voit soittaa hoitotarvikejakeluun sopiaksesi hoitotarvikkeiden toimittamisesta terveyskeskuksen noutoautomaattiin.

Digitaaliset palvelut

Palvelusetelipäätökset, maksusitoumuspäätökset sekä hoitotarvikkeiden tilaaminen Palse.fi-sivustolla

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli, maksusitoumus tai apuväline, tai hoitotarvikejakelustasi vastaava taho on mahdollistanut hoitotarvikkeiden tilaamisen palse.fi-sivustolla kautta, aloita asiointi kirjautumalla sisään palse.fi-sivustolle.

Palse.fi-sivustolla pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä palveluseteli-, hoitotarvikejakelu-, apuväline-, ja maksusitoumuspäätöksiä, sekä palveluntuottajan kirjaamia toteutuneita tapahtumia.