Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Palvelukeskus Lumilyhty

Lumijoentie 1237, 91980 LUMIJOKI

Ikäihmisten tehostettu palveluasumisyksikkö, kotihoito ja kotisairaanhoito.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Lumijoki, puhelinnumero
Palvelunumero
040 351 8510
Puhelinaika
Ke

12-14

Hoitotarvikejakelu on avoinna Lumijoen terveysasemalla keskiviikkoisin kello 12:00–14:00.

Alle 18-vuotiaiden vaipat jakaa terveydenhoitaja. Yli 18-vuotiaiden vaippajakelusta vastaa kotihoito. Kotihoidosta vaippojen tilaus ja haku sovitusti.

Palvelunumerot
Kotihoito, hoitotarvikkeiden tiedustelu
Palvelunumero
040 500 1691

Hoitotarvikkeiden tiedustelu kotihoidossa.

Digitaaliset palvelut

Palse.fi

Palse.fi-portaali on palvelusetelien, ostopalvelujen, hoitotarvikejakelun ja apuvälinepalvelujen asiointikanava. Voit etsiä palvelusetelin oikeuttamalle palvelulle palveluntuottajaa ja hoitaa monipuolisesti omiin hoitotarvikkeisiin sekä sinulle myönnettyihin apuvälineisiin liittyviä asioita.