Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Hoitotarvikkeiden tilaus, Muhos

Hoitotarvikejakelu on Muhoksen terveyskeskuksessa.

Voit tilata hoitotarvikkeita joko soittamalla hoitotarvikejakelun puhelinnumeroon tai sähköpostilla osoitteesta hoitotarvikejakelumuhos@pohde.fi.
Hoitotarvikkeet tulee tilata ennakkoon kaksi viikkoa ennen tuotteiden loppumista.

Palvelunumerot
Diabetestarvikejakelu, Muhos, puhelinnumero
Palvelunumero
044 497 0233
Puhelinaika
Ma

13-14

Ti

13-14

Ke

13-14

To

13-14

Diabetestarvikejakelu Muhoksen terveyskeskuksessa.

Diabetestarvikkeiden jakaminen tapahtuu Aikuisneuvolassa.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Muhos, puhelinnumero
Palvelunumero
044 497 0065
Puhelinaika
Ma

8-11

To

8-11

Hoitotarvikejakelu Muhoksen terveyskeskuksessa.

Hoitotarvikkeet tilataan ennakkoon kaksi viikkoa ennen tuotteiden loppumista puhelimitse.

Digitaaliset palvelut

Palvelusetelipäätökset, maksusitoumuspäätökset sekä hoitotarvikkeiden tilaaminen Palse.fi-sivustolla

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli, maksusitoumus tai apuväline, tai hoitotarvikejakelustasi vastaava taho on mahdollistanut hoitotarvikkeiden tilaamisen palse.fi-sivustolla kautta, aloita asiointi kirjautumalla sisään palse.fi-sivustolle.

Palse.fi-sivustolla pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä palveluseteli-, hoitotarvikejakelu-, apuväline-, ja maksusitoumuspäätöksiä, sekä palveluntuottajan kirjaamia toteutuneita tapahtumia.