Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Aluekohtainen lisätieto
Hoitotarvikejakelu, Reisjärvi

Hoitotarvikkeiden toimitus Haapajärven, Reisjärven ja Pyhäjärven kunnissa

Hoitotarvikkeita ja välineitä annetaan kolmen kuukauden tarve kerrallaan ja hoitotarvikkeet kirjataan asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Vaipat toimitetaan kotiinkuljetuksena.

Jakelussa käytetään kulloinkin voimassa olevien hankintapäätösten mukaisia hoitotarvikkeita. Perustellusta lääketieteellisestä syystä voidaan hankintapäätöstuotteesta poiketa esimerkiksi silloin, jos muu tuote tukee kotona selviytymistä tai on hoidon onnistumisen kannalta välttämätön.

Vakuutusyhtiön korvaamat tarvikkeet asiakas tai terveyskeskus tilaa suoraan toimittajalta ja korvaus haetaan vakuutuslaitokselta.

Voit tilata sinulle myönnettyjä hoitotarvikkeita puhelimella tai sähköpostilla: hoitotarvike.selanne(at)pohde.fi
Laita (at)-merkin tilalle @.

Palvelupaikka
Hoitotarvikejakelu, Reisjärvi
Osoite
Savikontie 1,
85900 REISJÄRVI

Avoinna
To

9-11

Poikkeusaukioloajat

Hoitotarvikejakelun noutoautomaatti sijaitsee Reisjärven terveyskeskuksen pääsisäänkäynnin eteisaulassa.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Reisjärvi, Haapajärvi, Pyhäjärvi, puhelinnumero
Palvelunumero
044 445 6324
Tekstiviestit
045 739 59011
Puhelinaika
Ma

8-21

Ti

8-21

Ke

8-21

To

8-21

Pe

8-21

Voit tilata hoitotarvikkeita tai kysyä neuvoa hoitotarvikkeisiin liittyen. Toinen puhelinnumero on soittamista varten, jätä soittopyyntö. Toinen puhelinnumero on vain tekstiviesteille. Olemme yhteydessä sinuun seuraavana arkipäivänä.

Digitaaliset palvelut

Palvelusetelipäätökset, maksusitoumuspäätökset sekä hoitotarvikkeiden tilaaminen Palse.fi-sivustolla

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli, maksusitoumus tai apuväline, tai hoitotarvikejakelustasi vastaava taho on mahdollistanut hoitotarvikkeiden tilaamisen palse.fi-sivustolla kautta, aloita asiointi kirjautumalla sisään palse.fi-sivustolle.

Palse.fi-sivustolla pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä palveluseteli-, hoitotarvikejakelu-, apuväline-, ja maksusitoumuspäätöksiä, sekä palveluntuottajan kirjaamia toteutuneita tapahtumia.