Hoitotarvikejakelu

Palvelun sisältö

Hoitotarvikejakelu on tarkoitettu pitkäaikaista sairautta sairastaville ja avohoidossa oleville potilaille. Voit saada kotona toteutettavaan pitkäaikaisen sairauden hoitoon muun muassa diabetes-, haavanhoito-, avanne-, katetri- ja dialyysitarvikkeita. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt. Kotikäyttöön tarkoitettujen hoitotarvikkeiden jakelu perustuu yksilölliseen tarpeeseen. Hoitotarvikkeita jaetaan myös kotisairaanhoidon ja kotisairaalahoidon yhteydessä.

Toimi näin

Voit saada maksutta hoitotarvikkeita hoitavan lääkärin tai hoitajan selvityksen ja kirjallisen määräyksen perusteella. Ehtona on, että hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan pitkäaikainen ja kestävän vähintään kolme kuukautta. Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Hoitotarvikkeet ovat maksuttomia. Hoitotarvikkeista vastaavat hoitajat opastavat ja neuvovat käyttöön liittyvissä asioissa.

Näet asuinkuntasi yhteystiedot valitsemalla alta alueen.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Hoitotarvikejakelu, Tyrnävä
Osoite
Kirkkotie 9,
91800 TYRNÄVÄ

Avoinna
Ke

9-11

Poikkeusaukioloajat
Suljettu 1.7.2024 - 31.7.2024

Kiireellisissä hoitotarvikeasioissa yhteys Tyrnävän terveyskeskukseen puh. 08 558 71323 ma-to klo 8–16, pe klo 8–15.

Hoitotarvikejakelu Tyrnävän terveyskeskuksessa.

Palvelunumerot
Hoitotarvikejakelu, Tyrnävä, puhelinnumero
Palvelunumero
050 316 8809
Puhelinaika
Ke

9-11

Poikkeusaukioloajat
Suljettu 1.7.2024 - 31.7.2024

Kiireellisissä hoitotarvikeasioissa yhteys Tyrnävän terveyskeskukseen puh. 08 558 71323 ma-to klo 8–16, pe klo 8–15.

Hoitotarvikkeet voi tilata puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Hoitotarvikkeet noudetaan terveyskeskuksen neuvonnasta.

Digitaaliset palvelut

Palvelusetelipäätökset, maksusitoumuspäätökset sekä hoitotarvikkeiden tilaaminen Palse.fi-sivustolla

Jos sinulle on myönnetty palveluseteli, maksusitoumus tai apuväline, tai hoitotarvikejakelustasi vastaava taho on mahdollistanut hoitotarvikkeiden tilaamisen palse.fi-sivustolla kautta, aloita asiointi kirjautumalla sisään palse.fi-sivustolle.

Palse.fi-sivustolla pääset tarkastelemaan sinulle myönnettyjä palveluseteli-, hoitotarvikejakelu-, apuväline-, ja maksusitoumuspäätöksiä, sekä palveluntuottajan kirjaamia toteutuneita tapahtumia.