Osastohoito terveyskeskuksessa

Palvelun sisältö

Terveyskeskuksen vuodeosastoa kutsutaan Pohteella akuuttiosastoksi. Akuuttiosastolla hoidetaan potilaita, jotka jäävät vähintään yön yli hoidettaviksi tai tarkkailtaviksi.

Tarkoitus on, akuuttiosastolla ei olla pitkään. Potilas kotiutetaan tai siirretään toiseen yksikköön jatkohoitoon mahdollisimman pian.

Potilaat tulevat akuuttiosastolle lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksen vastaanotolta, päivystyksestä tai erikoissairaanhoidosta. Potilaat voivat tulla akuuttiosastolle kaikkina vuorokauden aikoina.

Toimi näin

Potilaat tulevat akuuttiosastolle lähetteellä.

Yhteystiedot

Palvelupaikka
Terveyskeskussairaala, Muhos
Osoite
Puhakantie 16,
91500 MUHOS

Avoinna
Poikkeusaukioloajat

Terveyskeskuksen vuodeosastoa kutsutaan akuuttiosastoksi. Akuuttiosastolta saat ympärivuorokautista sairaalahoitoa. Sinua hoidetaan akuuttiosastolla, jonne jäät vähintään yön yli hoidettavaksi tai tarkkailtavaksi.

Sinut kotiutetaan tai siirretään toiseen yksikköön jatkohoitoon mahdollisimman pian.

Sinut ohjataan akuuttiosastolle lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksen vastaanotolta, päivystyksestä tai erikoissairaanhoidosta. Akuuttiosastolle voi tulla kaikkina vuorokauden aikoina.

Palvelunumerot
Akuuttiosasto, Muhos
Potilaspuhelin
044 497 0177
Osastonsihteeri
044 497 0276
Tiimivastaava
044 497 0071
Vastuuyksikköpäällikkö
044 365 5468

Terveyskeskuksen vuodeosasto on nimetty akuuttiosastoksi. Akuuttiosastolla hoitoa saavat potilaat, jotka jäävät vähintään yön yli hoidettaviksi tai tarkkailtaviksi.

Potilaat tulevat akuuttiosastolle yleensä lääkärin lähetteellä esimerkiksi terveyskeskuksen vastaanotolta, päivystyksestä tai erikoissairaanhoidosta. Potilaat voivat tulla akuuttiosastolle kaikkina vuorokauden aikoina.

Tarkoitus on, että akuuttiosastolla ei olla pitkään. Potilas voidaan siirtää tai kotiuttaa toiseen yksikköön jatkohoitoon mahdollisimman pian.