Koulutukset sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille

Tietoa yhteistoiminta-alueen ammattilaisille, yksityisille palveluntuottajille hyvinvointialueen koulutuksista sekä koulutuskalenterista.

Lue lisää alta

Tervetuloa mukaan hyvinvointialueen koulutuksiin

Hyvinvointialueen koulutuskalenterin käyttö

Pohteen koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterissa, jonne pääset klikkaamalla alla olevaa Koulutuskalenteriin -linkkiä. Jos et ole käyttänyt aiemmin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen koulutuskalenteria, rekisteröidy ensin kalenterin käyttäjäksi. Rekisteröitymisohjeet löytyvät alta.

Koulutuskalenteri ja ilmoittautumisohjeet

Koulutuskalenterista löydät ajankohtaiset ja ajantasaiset tiedot koulutustarjonnastamme. Koulutuksia lisätään kalenteriin sitä mukaa kuin niitä varmistuu. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme mahdollisimman pian.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterissa, jonne pääset klikkaamalla yllä olevaa Koulutuskalenteriin -linkkiä. Pohteen henkilöstö ilmoittautuu Hessusta löytyvän koulutuskalenterin kautta.

Koulutuskalenterista löydät tarkemmat tiedot koulutuksesta, kuten kohderyhmän, sisällön, ilmoittautumisohjeet ja yhteyshenkilön.
Ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskalenterin kautta. Ilmoittautumisajankohta on koulutuskohtainen, ja koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Voit perua tai muuttaa ilmoittautumista ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli ilmoituksen mukainen viimeinen perumispäivä on ohi, tee peruminen koulutuksen järjestelyistä vastaavalle. Sen jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (maksullisissa koulutuksissa).

Jos et ole käyttänyt aiemmin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen koulutuskalenteria, rekisteröidy ensin kalenterin käyttäjäksi. Rekisteröitymisohjeet löytyvät alta.

Useimmissa koulutuksissamme luentomateriaali liitetään viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä kunkin koulutuksen yhteyteen koulutuskalenterissa. Polku: valitse koulutuskalenterissa kyseinen koulutus > jatka ilmoittautumiseen > koulutusohjelman kurssisivun alareunasta löytyy ”kurssin liitetiedostot”.

Rekisteröitymis- ja ilmoittautumisohje

Rekisteröityminen

 • Avaa koulutuskalenteri
 • Valitse UUSI KÄYTTÄJÄ ja täydennä tietosi. Merkitse muistiin luomasi käyttäjätunnus ja salasana!
 • Anna laskutusosoite täydellisenä (myös ilmaiskoulutukseen tulevana), jotta rekisteröitymispyyntösi voidaan hyväksyä: maksaja, osoite (PL), verkkolaskuosoite ja viitetieto (esim. yksikkö/kustannuspaikka/laskun käsittelijän nimitieto).

Malli:
Organisaatio Oy,
Esimerkkikatu 1 / PL 12,
00123 Paikkakunta, Y-tunnus: 3221326-2
Verkkolaskuosoite: 003732213262120,
Operaattoritunnus: 003703575029,
Välittäjä: XYZ,
Viite: työyksikkösi nimi tai sen tunnus

Rekisteröitymistä ei voi hyväksyä ilman laskutusosoitetta ja viitetietoa, vaan se palautetaan täydennettäväksi. Mikäli organisaatiossasi ei ole sähköistä laskutusta tai toimit itse maksajana, voit ilmoittaa postiosoitteen. Yksityishenkilönä rekisteröitymiseen joudumme tiedustelemaan henkilötunnuksen.

 • Rekisteröitymispyyntösi hyväksytään noin yhden arkityöpäivän kuluessa.
 • Mikäli ilmoittamasi tiedot (laskutusosoite, viite) ovat vaillinaiset, rekisteröitymispyyntö palautetaan täydennettäväksi. Saat sähköpostiisi tiedon rekisteröinnin hyväksymisestä.
 • Huom! Rekisteröityminen ei ole ilmoittautuminen. Kun olet saanut rekisteröitymisestäsi sähköpostivahvistuksen, pääset ilmoittautumaan haluamiisi koulutuksiin koulutuskalenterin kautta. Jatkossa pääset ilmoittautumaan kirjautumalla tunnuksillasi suoraan koulutuskalenteriin ja ilmoittautumalla ohjeen mukaan.

Ilmoittautuminen

 • Avaa koulutuskalenteri
 • Valitse koulutus painamalla koulutuksen nimeä.
 • Avautuvasta ikkunasta klikkaa ”Jatka ilmoittautumiseen” -painiketta.
 • Koulutusesitteen lopussa valitse ”Kirjaudu”. Käytä rekisteröitymistunnuksiasi.
 • Kun olet kirjautunut, klikkaa vielä koulutusesitteen lopussa ”Ilmoittaudu kurssille” -painiketta.
 • Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta.

Muuta huomioitavaa

 • Jos koulutus on täynnä, saat ilmoittautumisvaiheessa tiedon: ”Koulutus on täynnä, olet varasijalla. Otamme sinuun yhteyttä, jos koulutukseen vapautuu paikka”. Mikäli pääset koulutukseen varasijalta, saat tiedon sähköpostiisi.
 • Mikäli haluat perua ilmoittautumisesi, toimi seuraavasti:
  1. kirjaudu koulutuskalenteriin
  2. valitse koulutus, jonka ilmoittautumisen haluat perua
  3. koulutusesitteen lopussa valitse ”Peruuta kurssi-ilmoittautuminen”
 • Perumatta jätetyistä ilmoittautumisista peritään täysimääräinen osallistumismaksu.
 • Voit muuttaa omia rekisteröitymistietojasi (esim. sukunimi, laskutusosoite, sähköpostiosoite) kirjautumisvaiheessa klikkaamalla ”Muuta tietojani” -painiketta.
 • Huomioithan, että kirjautumistunnuksesi pysyvät aina samana, vaikka sähköpostiosoitteesi muuttuisikin.
 • Koulutuskohtaiset ilmoittautumisohjeet löytyvät koulutuskalenterista ko. koulutuksen tiedoista.

Yhteydenotot: oskeva@pohde.fi

Tilaa Osaamisen kehittämisen uutiskirje tästä linkistä