Pohteen järjestöavustusten haku alkaa

Julkaistu
Pohteen järjestöavustusten haku vuodelle 2025 alkaa marraskuussa. Avustuksia voi hakea yleishyödylliseen toimintaan, joka edistää asukkaiden hyvinvointia, terveyttä tai turvallisuutta.

Järjestöavustusten periaatteissa on määritelty, millaiset toimijat avustuksia voivat hakea ja millä periaatteilla avustuksia voidaan myöntää.

Avustukset jakautuvat kahteen avustuslajiin: toiminta-avustukset ja kumppanuusavustukset. Toiminta-avustukset jakautuvat pienavustuksiin (enintään 3 000 euroa) ja suuravustuksiin (yli 3 000 euroa). Toiminta-avustusten pienavustuskohteille on yksinkertainen avustushakemus. Suuravustuskohteiden avustushakemuksessa asioita kysytään tarkemmin pisteytyksen takia. Kumppanuusavustuskohteisiin voi hakea avustuksia myös kunnista.

Pohteen vuoden 2025 järjestöavustuksia haetaan sähköisen asiointijärjestelmän kautta. Avustukset ovat haussa seuraavasti:

  • Toiminta-avustusten hakuaika on 1.11.-2.12.2024.
  • Kumppanuusavustusten hakuaika on 3.12.2024-7.1.2025.

Tutustu avustusperiaatteisiin ja pisteytysmalliin Pohde.fi-sivustolta:

Tarkemmat hakuohjeet ja yhteystiedot ongelmatilanteisiin löydät Pohde.fi-sivustolta.

Avustusten periaatteista ja hakemisesta kuulet tarkemmin tänään 14.10.2024 klo 9–12 toteutuvassa Pohteen järjestöfoorumissa. Avustusten hakemiseen liittyen järjestetään myös kaksi erillistä opastustilaisuutta:

Kaikille avoimiin tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja

Järjestötyön koordinaattori
Helena Liimatainen
helena.liimatainen (at) pohde.fi
050 520 1081