Laskun maksaminen

Voit tilata Pohteen e-laskun omaan verkkopankkiisi.

Lue lisää alta

Ohjeet laskujen maksamiseen

Pohteen laskut maksetaan aina oman pankin kautta

Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen laskujen maksaminen uudistuu. Laskuja ei ole enää mahdollista maksaa käteisellä. Pohteen laskut maksetaan oman pankin kautta.

Oulun yliopistollisen sairaalan OYSin laskut voit maksaa myös maksukortilla OYSin infopisteellä.

Helpointa on tilata Pohteen lasku sähköisenä e-laskuna joko omaan verkkopankkiin tai valtuuttaa pankki maksamaan lasku puolestasi.

E-laskun tilaaminen

  1. Voit tilata Pohteen e-laskun omaan verkkopankkiisi. Tilaus tehdään omassa verkkopankissa. Anna tarvittaessa tilauksen yhteydessä Pohteen y-tunnus, joka on 3221326-2. Tilaus tehdään omalla henkilötunnuksella eikä aiempia laskuja tai muita tietoja tarvita. Pohteen nimellä löytyy kaksi laskutusaihetta siten, että OYSin laskut tilataan omana e-laskunaan.
  2. Uuden suoramaksuvaltuutuksen voit tehdä ottamalla yhteyttä oman pankkisi asiakaspalveluun. Tällöin pankki maksaa automaattisesti Pohteen laskun tililtäsi ja saat siitä erikseen ilmoituksen.
  3. Laskun voi tilata sähköisenä OmaPostiin tai digipostipalvelu Kivraan, joista käsin voi hoitaa myös laskun maksamisen.

Voit perua e-laskun omassa verkkopankissasi.

Kivra logo Posti logo

Paperilaskun voit maksaa omassa verkkopankissasi tai maksupalvelun kautta

Pohteen laskut lähetetään edelleen paperisena kotiosoitteeseen, mikäli niitä ei ole tilattu sähköiseen palveluun. Laskut maksetaan normaalisti pankin kautta. Pohteen laskuja ei voi enää maksaa maksukorteilla tai käteisellä toimipisteissä.

Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) maksupalvelu jatkuu

Oulun yliopistollisen sairaalan laskut voit maksaa myös OYSin infopisteissä maksukortilla. Käteismaksumahdollisuutta ei ole. OYSin e-laskutilaus tehdään omana tilauksena omassa verkkopankissa (katso kohta 1). Lasku lähetetään edelleen paperisena kotiosoitteeseen, mikäli niitä ei ole tilattu sähköiseen palveluun.

Maksuaika

Saat tarvittaessa laskullesi lisää maksuaikaa. Ota yhteyttä maksuaikajärjestelyyn eräpäivän siirtämiseksi tai maksusuunnitelman tekemiseksi ennen laskun eräpäivää.

Laskujen maksuaikajärjestelyt

Puhelinaika ma–to kello 9–12

Maksuaikajärjestelyt, voit lähettää sähköpostia maksuaika@pohde.fi tai soittaa 08 669 0500
Jos asia koskee Oulun yliopistollisen sairaalan maksuaikajärjestelyjä, voit lähettää sähköpostia oys.maksuaika@pohde.fi tai soittaa 08 669 0510