Pohdelaisen askelissa

Podcast-sarja kurkistaa konepellin alle ja kertoo Pohteen työntekijöiden arjesta unohtamatta asiakkaan näkökulmaa.

Lue lisää alta

Pohdelaisen askelissa -podcastit

Pohdelaisen askelissa antaa äänen Pohteen työntekijöille. Henkilökohtaisten kokemusten ja tarinoiden lisäksi sarja viestii siitä, miten Pohteen työntekijät kehittävät tekemistään asiakkaiden parhaaksi. ​

Kuuntele jaksot tällä sivulla tai SoundCloudissa

Voit kuunnella jaksot tällä sivulla sekä Pohteen SoundCloud-tilillä.  Huomioithan sen, että voit kuunnella podcasteja verkkosivuillamme vain silloin, kun olet sallinnut sivustomme evästeet. Jos evästeasetuksesi estävät podcastien näkymisen, voit muuttaa asetuksia tai kuunnella jaksot SoundCloudissa.

Osa 1 Hoidon jatkuvuus

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tavoitteena on, että etenkin paljon palveluja tarvitsevat ja pitkäaikaissairaat kohtaisivat yhä useammin tutut kasvot tullessaan lääkärin tai hoitajan vastaanotolle. Oulussa Tuiran hyvinvointikeskuksessa tämä kehittämistyö alkoi jo vuosia sitten. Työn tulokset ovat saaneet valtakunnallista tunnustusta ja niistä voidaan ottaa nyt oppia muillakin alueilla. Apulaisylilääkäri Janne Mäkelä kertoo millaisia askelia tämä kehitys on vaatinut.

Mitä seuraavaksi?

Seuraava helmikuun podcastimme kertoo Pohteen kesätyöntekijöiden kokemuksista. Kesätyöhakumme on avoinna ja voit tutustua siihen kesärekryn omilla sivuilla.