Apteekin, kuntoutuksen ja kuvantamisen työt

Lue lisää alta

Apteekki

Sairaala-apteekin kliinisissä tiloissa järjestyksen ja puhtauden merkitys korostuu.
Apteekkipalvelut

Hyvinvointialueen sairaala-apteekin ja lääkekeskusten tehtävänä on taata potilaille turvallinen, tehokas, taloudellinen ja tarpeellinen lääkehoito Pohteen sairaaloissa ja muissa yksiköissä.

Apteekkipalvelujen tehtävät

Perustehtäviimme kuuluvat muun muassa lääkkeiden toimittaminen asiakasyksiköille, lääkevaraston ja lain velvoittaman lääkkeiden velvoitevaraston ylläpitäminen sekä lääkkeenvalmistus ja potilaskohtaisten annosten, kuten iv-solunsalpaajien käyttökuntoon saattaminen. Tuotamme myös lääkeinformaatiota monessa eri muodossa ja teemme aktiivisesti moniammatillista yhteistyötä Pohteen muiden yksiköiden kanssa mm. osastofarmasian muodossa. Toimipisteitämme ovat OYS Apteekki (Oulu), Oulaskankaan lääkekeskus (Oulainen), Ylivieskan Lääkekeskus, Raahen lääkekeskus ja Kuusamon lääkekeskus.

Kuntoutus

Nainen fysioterapiassa.
Tule töihin kuntoutukseen

Oletko kiinnostunut työskentelemään kokonaisvaltaisesti kuntoutujan toimintakyvyn ja terveyden edistämiseksi? Tule osaksi kuntoutuksen moniammatillista huippuporukkaa!

Tulevaisuuden työtä

Kuntoutus on tulevaisuuden vahva ala. Meillä voit työskennellä monipuolisissa toimintaympäristöissä sote-keskuksissa, kotiin vietävissä palveluissa, kuntoutuksen poliklinikoilla, osastoilla ja apuvälinepalveluissa. Työskentely moniammatillisissa tiimeissä on keskeinen osa toimintaamme. Meillä autetaan ja neuvotaan työkaveria. Saat käyttöösi viimeisimmän tiedon ja työvälineet, ja voit syventää ja laajentaa omaa osaamistasi erilaisilla kouluttautumismahdollisuuksilla.

Kuvantaminen

Röntgenhoitaja katsoo jalasta otettua röntgenkuvaa.
Kuvantaminen

Kuvantamisen palvelualue tuottaa kuvantamispalveluja kaikkien Pohteen sairaaloiden ja hyvinvointikeskusten sekä Pohjois-Suomen yhteistyöalueen sairaaloiden tarpeisiin.

Kuvantamistutkimukset

Tutkimme ihmisen kehoa erityyppisillä kuvantamistutkimuksilla ja teemme kuvantaohjattuja hoitotoimenpiteitä. Tutkimukset auttavat diagnoosin määrittämisessä ja hoitopäätösten tekemisessä. Tutkimustyyppejä ovat natiivi-, mammografia-, läpivalaisu-, ultraääni-, tietokonetomografia-, magneetti- ja isotooppitutkimukset. Toimipaikkojamme on Oulun yliopistollisessa sairaalassa, Oulaskankaan sairaalassa, Raahen sairaalassa sekä Pohteen hyvinvointikeskuksissa.