Teknisten palvelujen työt

Lue lisää alta
Tekniset palvelut

Hyvinvointialueen konsernipalveluihin kuuluu Tekniset palvelut -palvelualue, joka vastaa kaikkien hyvinvointialueen käytössä olevien tilojen tilapalveluista (tilahallinta ja vuokraustoiminta), omistettujen kiinteistöjen ylläpidosta, pysäköinti- ja liikennejärjestelyistä, sisäisistä ja ulkoisista opasteista, kalustehallinnasta, lääkintätekniikasta sekä korjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta.

Tärkeitä tukipalveluja

Palvelualueen tavoitteena on tukea hyvinvointialueen toimialojen toimintaa tarjoamalla käyttäjille terveelliset, toimivat ja turvalliset toimintaympäristöt. Tekniset palvelut -palvelualue muodostuu tilapalveluiden, rakennuttamispalveluiden, ylläpitopalveluiden sekä lääkintäteknisten palveluiden vastuualueista.

Tulevaisuuden sairaala – OYS 2030

Tekniset palvelut vastaavat myös OYS:n sairaala-alueelle nousevan uuden sairaalan rakennuttamisesta ja teknisestä käyttöönotosta. OYS 2030 on uudistamisohjelma, jonka myötä Oulun yliopistollisen sairaalan toiminta ja tilat uudistetaan vastaamaan tulevaisuuden erikoissairaanhoidon haasteisiin. Muutosvisiona on, että vuoteen 2030 mennessä OYS on maailman älykkäin sairaala, jossa uusin teknologia, modernit tilat ja ajantasainen osaaminen takaavat tehokkaan ja vaikuttavan, maailman parhaan hoidon.

Yhteystiedot

Ollipekka Huotari
Tekninen johtaja
ollipekka.huotari@pohde.fi