Aihealue: Osallistu ja vaikuta

Nuori mies seisoo kuntosalilla
Kutsu kehittämistilaisuuteen

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue kehittää palveluja, jotka lisäävät asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. Osana tätä työtä luodaan hyvinvoinnin palvelutarjotin Pohteen verkkosivuille. Se kokoaa hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut ja toiminnan helpommin löydettäväksi. Haluamme kutsua sinut mukaan palvelutarjottimen yhteiseen kehittämiseen!

Lue lisää
Kysely kotihoidon palveluntuottajille

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue toteuttaa osana hyvinvointialueen suunnitelmallista valvontaa alueellaan toimiville yksityisen kotihoidon palveluntuottajille suunnatun kyselyn sosiaali- ja terveydenhuollon valtakunnallisen valvontaohjelman mukaisesti. Kysely on tarkoitettu kaikille kotiin annettavia palveluja tuottaville palveluntuottajille.

Lue lisää
Ryhmäkuva työikäisistä jalkapallokentällä.
Hyvinvoinnin parantamisen ideakilpailu

Tässä kilpailussa etsimme ratkaisuja seuraaviin kysymyksiin: Miten voimme vähentää Pohjois-Pohjanmaan asukkaiden yksinäisyyttä ja rahahuolia sekä parantaa asukkaiden mielenterveyttä? Käytämme ratkaisuja apuna, kun teemme työtä, jolla parannetaan asukkaiden hyvinvointia vuosina 2024-2025. Parhaat ratkaisut palkitaan 100-2000 euron palkinnolla.

Lue lisää
Pieni tyttö on lastenlääkärillä. Tyttö hymyilee, kun lääkäri antaa hänelle rasiasta muiston käynnistä.
Palvelujen saatavuus, laajuus ja saavutettavuus puhuttivat keskustelutilaisuuksissa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde järjesti huhti-toukokuussa kaksi avointa tilaisuutta, joissa keskusteltiin Pohteen sosiaali- ja terveyskeskusten määrästä ja määrittelystä. Palvelujen saatavuus, laajuus ja saavutettavuus mietityttivät tilaisuuksiin osallistuneita noin kahtasataa asukasta ja järjestötoimijaa.

Lue lisää